Je pravda, že bábätko najviac priberie posledný mesiac tehotenstva?
Troska ma postrasili, ze drobec je mensi ako ma byt, som 33 tt a vravia, ze je drobnejsi a tak, mam obrovsky strach z kazdej poradne, minulu nedelu mal len 1470 g. 🥺
No ano, tka by to malo byt, ze posledny mesiac priberie najviac.. Moj mal tiez na velkom sone v 33tt 1,5kg. Vsetky tak mali, vyše 3kg sa narodia..
Ja som 34+4 a mala ma 2700g. Dnes sa vyjadril gynekolog, ze posledny mesiac moze byt narast hmotnosti 200/250 gramov tyzdene.
Neboj, este nieco priberie ❤️
@divokykonik dufam, ze naozaj podrastie hovoria mi, ze nemam velke brusko a podobne a uz som 33 tt a naozaj 1470 minulu nedelu mi pride malo 😔
@ivangeline dufam, ze mas pravdu 🙏
@veronikaszabova ked som podla apky 33 tt realne som 32 + 4? ja uz v tom mam gulas 🤔 ja verim, ze mas pravdu, lebo chute co ja mam tieto posledne dni sa nespoznavam 🙈
Ved 32+4 je 33 tyzden.
@veronikaszabova to ja viem tak ked napr. ty si 34 + 4 tt tak ti bezi 35 tt, ano?
Hanbim sa ale stale sa viem domylit 😁🙉 uvidim utorok na poradni, ze ako 🤷♀️
Ano.
Som ukonceny 34tt a teraz mi prebieha 35tt ( dnes 34+5)
@veronikaszabova fuuu. Uz sa vam to krati.Drzim paste, 🤗
Moj naopak, posledny mesiac pribral minimum, placenta uz dosluhovsla..ale mozu sa aj mylit v merani, u mna im to sadlo +-200gr ale napr u kamosky sa sekli o 1kg..
Stresovanie nepomoze, toto sj tak nezmenis..drzim palce a prajem krasny porod🙂
Och, tak ja som teraz v 35 tt, a keď som bola v 31tt tak malý mal 1700g

Ako nechcem ťa strašiť, ale som jeden z mála prípadov, kedy bábo prestalo priberať práve v poslednom mesiaci. Resp. od 34. týždňa a to už mal vtedy 2340g. Verím tomu, že len zle meria bábo tvoja gynekologička. Ale ak nie, tak možno bude bábätko IUGR, ako aj moje. Žiadna choroba, len spomalený rast.