Kedy začať piť alchemilkový čaj v tehotenstve?
Dobrý večer prosím vás chcem sa opýtať kedy je dobre začať piť alchemilkový čaj alebo malinovy pocula som ze vyvolá porod neviem či pravda alebo len tak sa hovorí. Som momentálne 37tt
Ja som pila od 36.tyzdna poctivo, maly sa narodil 2 dni pred terminom, ale neviem ti potvrdit ci to bolo kvoli caju. Prvy porod som mala vyvolavany, cca 10 dni po termine, a nechcela som druheho prenasat, preto som skusila caj...
Ja som pila od 36.tyzdna poctivo, maly sa narodil 2 dni pred terminom, ale neviem ti potvrdit ci to bolo kvoli caju. Prvy porod som mala vyvolavany, cca 10 dni po termine, a nechcela som druheho prenasat, preto som skusila caj...
@ivanakal a koľko si pila toho čaju?
@anonym_autor ja som tiež pila od 36.tyždňa. Ale pôrodná asistentka kazala už od 34.tyzdna aj s malinikom.
No ja som mala silné kontrakcie tak sme to posunuli o dva týždne. Rodila som presne 38+0.
@tereziik88 1 salku denne.
@ivanakal to mi je jasne ale koľko samcov spolu pred pôrodom? Jednu krabičku viac?
@anonym_autor mne kazala 1,5 litra a davama som do toho niekoľko polievkovych lyžíc bylinky.

Od 38.tyzna. Ale neocakavaj od toho nic, porod nevyvola.