icon

Kojenie počas tehotenstva.

ruzicka418
1. apr 2020

Ahojte je tu taka čo čaká babetko a ešte koji dieťatko co má už doma?

aduska0001
Autor odpoveď zmazal
ruzicka418
autor
1. apr 2020

@aduska0001 joj to mi doktorka nespomínala 😔 je mi to ľúto ho odstaviť ale asi budem musieť 😥

aduska0001
1. apr 2020

@ruzicka418 prepac omylom som zmazala....no ale bude to lepsie aj pre teba si predstav ze budes kojit dve deti...

ruzicka418
autor
1. apr 2020

@aduska0001 hej to sa mi kazdy smeje ale on cicka len keď chce späť raz dva krát za deň po 5 minút. Niekedy vôbec keď zaspí sám
Musím sa porozprávať s Dr. Ako ho odstaviť

aduska0001
1. apr 2020

@ruzicka418 toto riesim aj ja sice niesom tehotna ale moja mala ma uz 2,5 roka a furt na prsniku tiez neviem odnaucit...😃

amelia000
1. apr 2020

@ruzicka418 viem ze to ma nejaky nazov ak kojis 2 deti naraz... @veronikaszabova nevies poradit? Ty si to tu uz asi raz spominala.

lusiisul
1. apr 2020

@ruzicka418 pohladaj v skupine dlhodobe dojcenie. Je vela mamiciek ktore dojcili tandemovo. Aj ja som dojcila dve deticky subezne

veronikaszabova
1. apr 2020

@amelia000 tamdemove kojenie 🙂
@ruzicka418 v pohode mozes kojit 2 deti naraz. Starsi sa casom odstavi sam

ktochytavzite
1. apr 2020

@ruzicka418 viewco,ja som na tom tak bola,ptm sim sla do porodnice a bolo,k d budes par dnibprec maly sa nauci sam zaspavat alebo s otcom a ked prides uz v tom vytrvaj.Mne to inak ski nemierne na nervy ked som bolavtegitna a dcera sa cicikovala

veronikaszabova
1. apr 2020

Tandemove 🙂 chybicka sa vludila ❤

ruzicka418
autor
1. apr 2020

@ktochytavzite on keď mi nespi poobede tak večer zaspí sám vždy takže ti bude určite tak aj keď budem v nemocnici len ten pobedny spánok neviem ako ho uspim keď budem mať dve deti doma bolo by dobre keby keby buva aj on poobede

ktochytavzite
1. apr 2020

@ruzicka418 vedked budes v enicnici za tych par dni sa nauci?ked orides domiv uz neuspavaj cickivanim sa

luna11
1. apr 2020

Ja som kojila cele tehotenstvo a potom oboch. co ta zaujima? nie je to ziaden problem.

ivangeline
1. apr 2020

Ja som a nebol problém prestať po návrate z nemocnice. Bol zvyknutý aj na fľašu a nosenie sa a niekedy vie zaspať na posteli len tak... Treba mať viaceré spôsoby uspatia..inak som mu už prsko nedávala a manžel nemal problém ho uspať, keď som nebola doma.

ruzicka418
autor
1. apr 2020

@luna11 keď sa kojilo staršie dieťatko potom babetku šlo normálne mliečko?

luna11
1. apr 2020

@ruzicka418 ak sa pytas, ci ho bude dost, tak ano. A nielen dost ale podla mojej skusenosti aj vela. Starsi fungoval ako ziva odsavacka..ked sa mi naliali prsia a maly uz nevladal, tak starsi dotahal co bolo treba. Ziaden problem som nemala. Bola to velka vyhoda v porovnani s tym ked som mala iba jedneho a s tymi zaciatkami. Ja velmi odporucam aj kvoli chorobam dlhodobo dojcit. Vsetky virozy a ine sa mi u synov prepiekli za par dni a atb nemali.

ruzicka418
autor
1. apr 2020

@luna11 presne aj pre toto mi je ľúto ho odstaviť je plne kojemy od malička ma super imunitu už sa tak napadal a nič mu nebolo ani nezaplal ani pri zuboch neplakal vôbec ani pri jednom
Kojenie je to najlepšie čo moze bit

luna11
1. apr 2020

@ruzicka418 a chces odstavit ci ? Prepac, neciatala som celu diskusiu.

ruzicka418
autor
1. apr 2020

@luna11 nie pýtam sa ci sa to môže a neuškodím tak druhému babetku ci bude mat dosť živín s mlieka keď bude cicat aj starší