Koľko by malo dieťa vážiť v 36. týždni?
☹ ☹ ☹ ☹ ja som v 36 tt pribrala som 12 kg ale moje dieta ma len 1800 g ...... uzovam tabletky oxyphyllin a agapurin pomoze to ? 😒 😒 😒 😒
@danielafox tlak ok a prietoky tak zbezne pozrel a sa mu zdali ok... skusim ist na morfologicky nech ho pre moj klud poriadne pozru organy atd len neviem ci skor neporodim ako sa tam dostanem byva to plne :(
@upam a kde budeš rodiť? Nechceš chodiť tento posledný mesiac na poradne už do nemocnice raz do týždňa a na monitor tiež?
@upam robi sa vobec morfologia v takomto vysokom stadiu?ked to bolo dobre v 20tt tak je to dobre aj teraz.problem moze byt starnuca placenta.chod za dr grochalom,je takmer neomylny.
Neplas sa.ja som porodila sice skor v 34tt vazilo 2660g pritom bola vacsia vaha v brusku..a mijej kamaratke ze ma velke babo v brusku ze bude cisarskym rodit no vyslo strasne drobunke cca2400g rodila neskoro este
Ja som v 35 tt a doktor mi povedal ze moja mala vazi rovnych 2000 gramov, vraj si mam kupit v lekárni nejake vytaminy aby mala rychlejsie rastla... Neviete mi poradiť ake su najlepšie tie vytaminy.?
Aj mne vraveli ze dieta bude velke atd....a porodila som syna prirodzene mal 2750g :D co uz ....zato teraz ma 3mes a pomali 7kg

@upam a čo ti povedal Dr. k prietokom? Sú dobré? Tlak máš dobrý,nemáš vysoký?