Koľko ešte môže bábätko pribrať do pôrodu?
Ahojte baby .. som v 34 týždni a mala mi váži už 2266g je to dobré chen sa opýtať ...koľko môže tak ešte do 9 mesiacov pribrať ..... Povedal doktori že bude mala ...no aj naposledy ako som vám tu písala tak mi povedal že bude mala tá ja už neviem normálne sa už bojím
@harvanovam19 moj mal v 31+3tt. 2021g... a podla merani mi Dr. napisal, ze je dva tyzdne popredu...cely cas mi vravel, ze bude mat cez 4 kila a tak aj bolo... mne sa tvoja mala az taka mala nezda...a okrem toho, toto meranie je naozaj velmi orientacne...tri kila na porodenie uplne stacia 😂
@maximiliana ceize môže mať do tých 3 kg mislis
@maximiliana ceize môže mať do tých 3 kg mislis
@harvanovam19 ak neporodis predcasne, tak uplne v pohode... ono to merianie najma v poslednych tyzdnoch je pol kila hore-dole... v utorok mi namerali 3,85kg a v sobotu sa narodil s 4,27kg... za 4 dni nemal sancu nabrat pol kila 😂
@harvanovam19 ak ste nizka mala tak je v poriadku takáto váha úplne. Lepsie rodiť 3 kilove ako 4+ verte mi.
V 36tt jedno dieta malo 2980g,druhe narodene v 38tg 4820 tak si vyber,toto uz je cisto o hadani.
@harvanovam19 ak ste nizka mala tak je v poriadku takáto váha úplne. Lepsie rodiť 3 kilove ako 4+ verte mi.
@anonym_6cf834 áno som nízka mám len 151cm
@anonym_6cf834 áno som nízka mám len 151cm
@harvanovam19 moje deti mali jedno 2700 g a druhe 2400 g, obe v poriadku, aspoň boli dlho v hlbokom kociku
V 37+1tt mala podla utzv 2800gr
Rodila som o den neskor a mala 2320gr !
Prosim ta neries toto ! To nema zmysel hlavne ze bude v poriadku !
Ja som mala v 29tt 1170g, nie je to málo? Ďalšiu poradňu mám až za dva týždne, to budem na konci 33tt
bábo môže pribrať ešte aj 1/2 kg. v pohode. 3 kg dieťa je tak akurát.
Neboj, moja dcera sa narodila s vahou 2680 gramov na termin, bola chudunka, drobatko, rozpapala sa po takmer po mesiaci, teraz ma 10 rokov pomaly ma prerastie a nohu ma vacsiu ako ja uz teraz.
@harvanovam19 ja som chodila na kontroly kazdych 5 dni posledny mesiac lebo mala malo priberala mala chude brusko tipovali maximalne 3 kila ked sa narodi a bola som po 4 potratoch cize nechceli nic zanedbat a nakoniec mala 3400 a den pred porod mi robili sono a odhad bol 2900 cize by soms atymi vahami velmi nestresovala .
@harvanovam19 ja som chodila na kontroly kazdych 5 dni posledny mesiac lebo mala malo priberala mala chude brusko tipovali maximalne 3 kila ked sa narodi a bola som po 4 potratoch cize nechceli nic zanedbat a nakoniec mala 3400 a den pred porod mi robili sono a odhad bol 2900 cize by soms atymi vahami velmi nestresovala .
@lussinka1907 nasa mala ukonceny 34 tyzden 2400 gramov a kamoska rodila 38 tyzden a mala mala 2500 cize by som sa az tak nestresovala ak su prietoky vporiadku plodova voda a vsetko ostatne tak ziaden stres pre orientacne vahy
Kilo kludne ešte moze pribrať. Ved uvidis 😉
Kazdopadne sa rodia aj 2-kilove aj 4-kilove babatka.
Meranie pri takejto váhe v takomto týždni je +-700g čo je dosť rozdiel… takže neboj sa. A posledné týždne rastie bábätko najviac takže pôrodnú váhu môže mať stále aj 3500 podľa toho do koľkeho tt vydržíte

@harvanovam19 moj mal v 31+3tt. 2021g... a podla merani mi Dr. napisal, ze je dva tyzdne popredu...cely cas mi vravel, ze bude mat cez 4 kila a tak aj bolo... mne sa tvoja mala az taka mala nezda...a okrem toho, toto meranie je naozaj velmi orientacne...tri kila na porodenie uplne stacia 😂