icon

Koľko tekutín vypiť pred ranným ultrazvukom?

11. mar 2024

Zajtra ma čaka posledný veľký usg a rovnako ako pred predošlými by som mala vypiť 1,5l tekutín. Akurát s rozdielom, že inokedy som šla poobede a zajtra idem na 8:00 😃 Ako ste to riešili?

veronikaszabova
11. mar 2024

Pred ziadnym sonom som nemusela vypit 1.5 litra vody (3x tehotna). Ani som o tom nikdy nepocula. Aky je dovod?

autor
11. mar 2024

@veronikaszabova je to bežné, čo počúvam aj na iných pracoviskách, vraj sa zlepšuje výrazne kvalita zobrazenia.

veronikaszabova
11. mar 2024

Tak to som nikdy nepocula, ani nezazila. A sono som mala vzdy kvalitne. Podla mna zalezi od kvality sona, nie od mnozstva tekutiny, ktoru vypijes.

lilli110
11. mar 2024

Ja to tiez pocujem prvykrat a to tretie tehu. Absolutne som nic take neriesila a kazde morfo sono v tomto tehu som mala rano, cize nehrozilo, aby som mala tolko tekutin v sebe 🙃

patusss
11. mar 2024

Mne práveže v prvom trimestri Dr.hovorila, ze sa mam pred vysetrenim vycikat, aby nezavadzal plny mechur...

bubkalienka
11. mar 2024

Ja keď som bola v 20 tyzdni na 3d tak tam mi to prízvukovali.. a to majú kvalitné sono 🙂

sofia1979
14. mar 2024

@veronikaszabova no ono je to fakt pravda aj keď ideš na morfo tak kazu piť veľa vody aby bolo vidieť a to sono je naozaj kvalitné.