Kŕčok maternice 3 cm v 29 týždni
Ahoj, včera mi doki oznámil, že vyhmatal mäkký krčok , potom ma pozrel aj s UZV a dodal, že mám môj kršok meria 3 cm.Ale že vnútorná blana je v poriadku, že sa nemusím obávať, len nech som v klude, mám si dať magnézium.Ale že to budeme sledovať, lebo ako bude rásť moje bruško, môže sa stať,že.....sa otvorím?
Dnes som hľadala na nete, a našla som , že 3 cm je už skrátenie .... Mali ste podobný problém?
tak v 29tt pri takomto náleze zeny normalne chodia do roboty😀 teda aspon tu u nas
ved to je normálny nález.ja som v 29tt mala 2,5cm a to mi vraveli že je to ok a v 33tt som mala 1,5cm
Ja som mala serkláž pri prvých dvoch tehu. Teraz som zatiaľ O.K. Pri prvom ma zašili v 20t.t, v druhom v 28t.t. Ale to som mala krčok cca1,5 cm a bola som otvorená. Pri prvej dcére mi dali serkláž dolu a ja nie a nie porodiť. Otvorená na 4 cm, všetci krútili hlavou, že čo to je. Pri druhom som mala cisársky,tak to neviem ako by dopadlo. Tvoj krčok je trošku skrátený, ale vôbec to nieje alarmujúce pre daný týždeň 🙂.
Baby, ktoré máte serkláž- ja som neležala (iba keď mi ju dali 1.x) aj to som vydržala cca 10 dní. Pri mojej skúsenosti vám poviem, že je najlepšie na predčasný pôrod ani nemyslieť a ak steh drží, tak robte čo môžete (a počúvajte svoje telo- niekedy si treba aj oddýchnuť)

@angi07 nic sa neboj,co by som ja bola dala za taky krcok 😅 ja som mala cele tehu 1,5cm...ku koncu uz len 1cm...a dcerka sa narodila presne na termin... 🙂