Lenivé bábätko v brušku
Ahojte, moj synator v brusku je lakomy na pohyby a kopance, je to cele tehotenstvo tak, takze ma neposielajte na pohotovost na pasy a hospitalizaciu, pravidelne chodim na poradne a je vsetko ok, napriek tomu mam z toho take blbe pocity ci proste nieco lekari neprehliadli ci je to v poriadku..vsetky kamosky rozpravaju o tom ako dostavali kopance do rebier a ako deti v noci boli aktivne a hybali sa a kopali a im sa nedalo spat atd..a ten moj je taky ako tulenik, kde tu sa pohne, kde tu kopne..ale velmi malicko..mali ste to niektora tak? Zacinam 30tt
Mam 2 deti. Dcera sa v bruchu hybala minimalne a uplne jemne, ked som bola na “pasoch” - ani sa nepohla, nikdy. Sestricka mi hybala bruchom, vselijako nim triasla a nic. Bola leniva uz vtedy a taka je doteraz, uz ma 12 rokov 😃 Syn ma strasne kopal cele tehotenstvo, jeho pohyby som zacala citit strasne skoro, uz okolo 15-16 tt. Neskor mi daval kopacky do mechura, do zaludka, hrozne bol pohyblivy, az mi z toho tvrdlo brucho. Normalne som videla jeho chodidlo, zadok, laket cez brucho, ako sa tlacil 🙈Takze ja som mala 2 extremy 😉 Treba si vsimat hlavne nahlu zmenu alebo uplnu absenciu pohybov a potom ist k lekarovi.
Môj bol úplne rovnako lenivý bol ritkou dole asik aj celé tehu a tiež som ho málokedy cítila sa pohnúť aj pohyby som začala cíti neskôr všetko bolo v poriadku teraz čakáme druhé a to sa vrti stále asik zalezi aj od miesta aké má v brušku ako je otocene akú dlhú ma pupocnikovu šnúru isto je všetko ok keď aj na kontrolách máš všetko dobre

Moj druhy syn bol taky, on si podla mna iba sem tam nohu prelozil 😀 kolko krat som si isla ľahnúť a postuchat ho ci je tam. Narodil sa ako flegmos, prvych par tyzdnov iba spal a pil mlieko. Potom zistil, ze je okolo neho svet 😀 je uplne v pohode, nie je ani lenivy, skor naopak. Uz bude mat 3 roky.