icon

Let v 29. týždni tehotenstva: Áno či nie?

ameliq
10. feb 2025

Ahojte, zvažujem návštevu u rodiny v UK v 29.tt a som veľmi nerozhodná či ísť alebo nie, aj skrz to, že naše poisťovne už po 24/26.tt majú tehotenské problémy ako výluku v cestovných poisteniach. Je to moje druhé tehotenstvo, cítim sa fajn (som v 25.tt), neurieknuť nemám žiadne komplikácie. Išli by ste?

melanta
10. feb 2025

Nešla by som, ak by som nemala ako tehotná pokryté tehotenstvo cestovným poistením.

michaelam2
10. feb 2025

@ameliq uz druhykrat by som nesla. Bola som v rovnakom tyzdni na dovolenke, vsetko bolo ok, ziadne problemy. Vratili sme sa domov a tyzden na to som zacala krvacat a na par dni som skoncila v nemocnici. Takze ja uz by som vylety do zahranicia neriskovala.
Co sa tyka poistenia, generali ma CP pre tehotne aj vo vysokom stadiu tehotenstva.

monicazbb
10. feb 2025

@ameliq tlak v lietadle robi svoje...nechoď.

katarina_kat
10. feb 2025

@ameliq ja by som nešla, pokiaľ to nie je nevyhnutné

mia781312
10. feb 2025

Ja som bola v 27 týždni leteli sme do Egypta bolo všetko v poriadku. Išla by som 🤗

129oveciek
10. feb 2025

Ja som bola ale s tym ze na mna sa stahovalo este cestovne poistenie.. ale teda neviem ci by som znovu isla.. cely cas som trpla aby sa nic nestalo a celkovo.. nikdy nevies proste ci nepride nejaka komplikacia.. asi by som uz znovu nesla a bez poistenia uz urcite nie

deti95060810
10. feb 2025

nešla. bála by som sa.
poznám prípad kedy maminka išla na dovolenku - letecky. skončilo to veľmi nešťastne.

colsami
10. feb 2025

Nie, nesla by som. Kym by som nebola v situacii ze naozaj z nejakych dovodov je to nevyhnutne. A to nie som ziadne poseroutko. Ale nie, nesla 🙂

lelelienka
10. feb 2025

Urcite by som nesla

zuza265
10. feb 2025

Ak sa rozhodnes, tak si hlavne over do akeho tyzdna dana letecka spolocnost prepravuje tehotne🙂

terezkaarthuramax
10. feb 2025

Ja by som neletela vobec a to nie som tehotna.

sandrasstini
10. feb 2025

Nesla by som aj keby mam poistenie, pokial by to nebolo nevyhnutne. Ano netreba mysliet na zle scenare, ale nikdy nevies. Tie ktore mali dake problemy v tehotenstve ti napisu ze by urcite nesli, tie co nikdy nastastie ziaden problem v tehotenstve nemali a boli na dovolenke a dopadlo to ok ti napisu jasne chod.

ameliq
autor
11. feb 2025

@terezkaarthuramax prepáč ale načo bola dobrá tvoja odpoveď 😅?

ameliq
autor
11. feb 2025

Ďakujem vám dievčatá, uistili ste ma v tom že asi nepôjdeme. Ďakujem a pekný dnik vám prajem

ameliq
autor
11. feb 2025

@michaelam2 len do 24.tt majú to uvedené v poistných podmienkach

michaelam2
11. feb 2025

@ameliq este v lete urcite nemali, aj priamo s nimi som to riesila

fok
16. feb 2025

@ameliq nie

mamina7070
16. feb 2025

bez poistenia by som nesla

ameliq
autor
16. feb 2025

@michaelam2 zisťovala som to, ma samotný pôrod sa to vzťahuje len do 24.tt na ostatne komplikácie neobmedzene. Čiže áno ale nesmieš porodiť 😅

zuza265
16. feb 2025

@ameliq a teda naozaj si nezabudni zistit, ak sa rozhodnes ist, ci tvoja letecka spolocnost prepravuje aj v 29tt

michaelam2
16. feb 2025

@ameliq ano moze byt 😀