Let v 29. týždni tehotenstva: Áno či nie?
Ahojte, zvažujem návštevu u rodiny v UK v 29.tt a som veľmi nerozhodná či ísť alebo nie, aj skrz to, že naše poisťovne už po 24/26.tt majú tehotenské problémy ako výluku v cestovných poisteniach. Je to moje druhé tehotenstvo, cítim sa fajn (som v 25.tt), neurieknuť nemám žiadne komplikácie. Išli by ste?
@ameliq uz druhykrat by som nesla. Bola som v rovnakom tyzdni na dovolenke, vsetko bolo ok, ziadne problemy. Vratili sme sa domov a tyzden na to som zacala krvacat a na par dni som skoncila v nemocnici. Takze ja uz by som vylety do zahranicia neriskovala.
Co sa tyka poistenia, generali ma CP pre tehotne aj vo vysokom stadiu tehotenstva.
@ameliq ja by som nešla, pokiaľ to nie je nevyhnutné
Ja som bola v 27 týždni leteli sme do Egypta bolo všetko v poriadku. Išla by som 🤗
Ja som bola ale s tym ze na mna sa stahovalo este cestovne poistenie.. ale teda neviem ci by som znovu isla.. cely cas som trpla aby sa nic nestalo a celkovo.. nikdy nevies proste ci nepride nejaka komplikacia.. asi by som uz znovu nesla a bez poistenia uz urcite nie
nešla. bála by som sa.
poznám prípad kedy maminka išla na dovolenku - letecky. skončilo to veľmi nešťastne.
Nie, nesla by som. Kym by som nebola v situacii ze naozaj z nejakych dovodov je to nevyhnutne. A to nie som ziadne poseroutko. Ale nie, nesla 🙂
Urcite by som nesla
Ak sa rozhodnes, tak si hlavne over do akeho tyzdna dana letecka spolocnost prepravuje tehotne🙂
Ja by som neletela vobec a to nie som tehotna.
Nesla by som aj keby mam poistenie, pokial by to nebolo nevyhnutne. Ano netreba mysliet na zle scenare, ale nikdy nevies. Tie ktore mali dake problemy v tehotenstve ti napisu ze by urcite nesli, tie co nikdy nastastie ziaden problem v tehotenstve nemali a boli na dovolenke a dopadlo to ok ti napisu jasne chod.
@terezkaarthuramax prepáč ale načo bola dobrá tvoja odpoveď 😅?
Ďakujem vám dievčatá, uistili ste ma v tom že asi nepôjdeme. Ďakujem a pekný dnik vám prajem
@michaelam2 len do 24.tt majú to uvedené v poistných podmienkach
@ameliq este v lete urcite nemali, aj priamo s nimi som to riesila
bez poistenia by som nesla
@michaelam2 zisťovala som to, ma samotný pôrod sa to vzťahuje len do 24.tt na ostatne komplikácie neobmedzene. Čiže áno ale nesmieš porodiť 😅
@ameliq ano moze byt 😀

Nešla by som, ak by som nemala ako tehotná pokryté tehotenstvo cestovným poistením.