Mám ísť na vyvolávačku?
Cca 5.6. som mala dostat menstuaciu, ale od 30.5. som mala horucky a dostala som atb na anginu. Aj to chvilu vyzeralo ze ms sa rozbieha, ale do dnesneho dna nic. A uz druhy den si ani intimku nedavam, lebo netreba. Plus ma mierne svrbi dole, ale nie stale, len ked si to chytim, utieram po wc a pod. Podla mna mi atb rozhadzali prostredie tam dole. Treba to uz riesit s gynekologickou alebo staci cakat kym pridu a ak nepridu povedzme ani do dalsej predpokladanej ms tak potom ist ku gynekologicke? Mam teraz aj stresy kvoli dietatu, co je stale chore uz skoro mesiac, nechuti mi jest atd. Takze to moze byt vsetko dokopy spojene. Ale nemam teraz velmi casovy priestor behat este aj ku gynekologicke. Tehotna nie som urcite, nie je s kym.
Atb urcite rozhadzali mikrofloru, kup si minimalne vaginalne probiotika alebo nieco take. Uzivala si probiotika (per os) aj pocas liecby atb? Co sa tyka menstruacie tak 14 dni meskania je ok, potom chod ku gyn nech ta skontroluje, ked bude vsetko ok a nebudes ani tehotna, moze a nemusi (nie je to vzdy potrebne) ti dat vyvolavacku.
@anavixy dakujem. ano, probiotika som brala. ale to moze byt asi aj tak... kolegyna sa vzdy stazuje ze ma z atb rozhadzany zaludok. tak mne to mozno ide tymto smerom...
Nikdy som si nedávala vyvolavacku, meškali mi aj tri mesiace, aj viackrát po sebe. Ale nemala som ťažkosti. Minimálne kvôli svrbeniu by som na gynekológiu išla.
Ano, urcite moze aj ked si brala probiotika, aj ja s tym mavam problem pri atb, rychlo si nieco na to kup, nech sa to nezhorsi 🙂 menzes mozes riesit a nemusis, ja ako sa poznam by som veru nesla hned, ale to nebudem radit inym 🙊🙃
prečo je to vo fóre 3. trimester?? myslela som, že ide o vyvolanie pôrodu podľa toho...
@sajmonka_1216 😀 spytaj sa adminov. asi citali len nadpis.
áno ved tak to bolo myslené, nie zle na teba, samozrejme .. 🙂

ani sa necitim nafuknuta, ani prsia nebolia...