icon

Menej plodovej vody v 37. týždni

rakarka
15. dec 2016

Ahojte bola som dneska na prietokoch a doktor mi povedal že prietoky su v poriadku len mam menej plodovej vody.. som 37tt.. povedal mi ze babo je v poriadku ze rastie ako ma 🙂 Tak sa len chcem opytat ze si ste sa s tym niektora stretla a ci ste rodili skor 🙂 Ďakujem a pekný den

lienkaviva
15. dec 2016

Mala som pri 1.synovi ale nejako extra nepanikaril len som chodila na poradne každý týždeň, sledoval to. Akurát mi povedal že rodit budem najneskor v deň termínu pôrodu, ale pôrod sa mi spustil spontánne o tyzden skôr a všetko bolo v poriadku len mal nižšiu pôrodnú váhu 2780g (nebol v inkubátore) ale meral 56cm 😉 sme sa smiali s dr. že to bude basketbalista asi

maminuska
15. dec 2016

@rakarka úbytk plodovej vody je " vraj " ku koncu tehotenstva fyziologický . Toto mi povedali už dvaja gynekológovia.

mimac
16. dec 2016

@rakarka ja keď som bola tehotná ani neviem či som bola na neakých meraniach prietokov a že či mám koľko plodovej vody? mi nikdy nespomenul...to načo je dobré vedieť?stresovať sa hlúposťami ak ide všetko ako má a babo je v poriadku ako si napísala...

susannamk
22. dec 2016

Caves. Podla mna moze byt problem aj v chybajucom jode. To mne povedal lekar, ze tehotne potrebuju viac jodu ako predtym a male v brusku si od teba zacne tahat jod uz v 12. tyzdni. Potrebuje ho najma na vyvin mozgu. Tak som zacala uzivat Jodis pre tehotne, taka pekna ruzova skatulka. A nemala som problem s nicim, ani s plodovou vodou.