icon

Meno Francesca

petra4918
8. mar 2018

Ahojte dievčatá,

Trošku mám problém nájsť meno pre bábätko. Veľmi sa mi páči Francesca. Manžel to necháva na mňa a zdá sa mi to celkom veľká zodpovednost. Čo hovoríte na to Meno? Priezvisko je na H a nie je tradične slovenske

Strana
z2
ivanamyl
10. mar 2018

Pekne. Mne sa paci 🙂

tereniz
10. mar 2018

@gir s tym Markom si to vychytala 👍 znie to tak vznesene 👍😎👍

gir
10. mar 2018

@tereniz ďakujem a rozhodnutie pre to meno padlo, keď som čakala na príjem v pôrodnici a narodil sa o šesť hodín,😉

yasmeena
10. mar 2018

jeeej,zrovna nedavno som premyslala prave o tomto mene,francesca 🙂 ze vsade same zoe,mia,sara,jessica atd..a preco sa nepouziva toto?ja uz deti mat nebudem,ale predstavovala som si pre dceru elza alebo nieco hispanske...tie komenty o tom,ze ako sa bude dieta neskor citit a ze sa mu budu posmievat su tak trapne prizemne,ze nie su hodne sa nimi zapodievat.../navyse predpokladam,ze ju na veky nebudete drzat len na svk,ale pustite aj za hranice 😉 /uz moji prastari rodicia a rodina,hoci vidiecania,mali riadne exoticke mena,ak by som posudzovala aj podla sucasnych konikovskych komentov 🙂 ...navyse zijem na juznom slovensku,takze kopec madarskych mien,ktore ked pocuje iny mudrlant zo severu,tak sa smeje ako sisino-takze naozaj je toto pase,riesit cudzich ludi...ked manzel nechal na vas,tak asi vam veri 🙂 ...

petra4918
autor
11. mar 2018

@yasmeena dakujem vam velmi pekne

zofiac
11. mar 2018

@gir hihihi presne ako nasa Daniela, na Danku ani nereaguje...A ked ju tak raz zo srandy moj muz zavolala,tak mala ze: NIE, Danielka!

seblicek
15. mar 2018

@yasmeena Presne si to napísala tak ako to aj ja cítim. Je to úplne voľba rodičov aké meno sa im páči a chcú dať dieťatku. Čo ma po iných ľuďoch, keby sa máme riadiť názormi iných ľudí vo všetkom, o čom by to bolo?! 🙂

Strana
z2