Meno pre druhého chlapca
ahojte viem ze sa to tu uz viackrat urcite riesilo ...som v 33tt a este vobec neviem ako sa bude volat nas maly.....prveho synceka mam Samuela druhy sa mal volat Sebastian ale bojim sa ze si budem pliest mena.... tak hladam nieco ine a hlavne nie zacinajuce sa na S .....poradte alebo piste ako sa vase deticky volaju dakujem
Ja mam syna Adriana mala som uplne ine vybrane meno ale toto ma napadlo ani neviem blbost .Ale dnes viem aj ked si niekto mysli ze je to blbost ze by som si vzala knihu Vplyv mena na zivot ako moja kamoska a postudovala meno tam...nieco na tom je
emil - samko a emko. alebotimotej - samko a timko.

Kazdy ti napise to svoje 😁 my mame doma Petka ale paci sa mi aj lukas, tomas a matus 😊
Ja mam starsieho Sebastiana 9r. A teraz mame miminko Tobiasa. Tiez som chcela meno na S, mali sme vybrane Sandro, ale na poslednu chvilu, vlastne az ked sa narodil, sme dali Tobiasa. Sebi a Tobi 🙂
Daniel, Benjamin, Marek, Matus, Matej, Tomas, Patrik 🙂
to vôbec nerieš, asi každá mama sa pomýli keď sú už deti dve a to sa môže dokonca stať aj keď máš chlapca a dievča 😂 jedine, že by si im dala rovnaké mená
Mne sa paci David, Adam, Gabriel 🙂
Tobiáš, Filip, Martin, Matúš, Michal 🙂
Este mame slavo, stanislav ale preco na S?
Mená si budes mýliť tak či tak. Ja mám Michala a Tomáša a mylim si to. Teraz sice uz ovela ovela menej, ale na zaciatku, ked sa narodil druhy, trvalo mi velmi dlho nastavit sa(kedze za takmer 2,5 roka som meno prvého povedala asi milionkrat). Daj pokojne aj s rovnakymi inicialkami, aspon budes mat menej oznacovania v skolke, skole 😉
@milan_branik napisala ze hlavne nie na S 🙂
Možno Lukáš? Ale veď daj také ako sa ti páči, to je jedno, mýleniu sa asi aj tak nevyhneš 🙂
@nona31 je tu upne jedno ako meno das, pliest si ich budes aj tak, to ti napise vacsina maminiek, ktore maju aspon 2 deti. ja mam doma 3 baby a teda, casto si dopletiem mena a to som ich mama. takze budu to urcite aj úsmevne chvile, hlavne daj chlapcekovi meno, co sa vam paci a hotovo.
ja som chcela mat stale Kristiana. a ked som cakala dvojicky tam sme si zvoli Kristian a Leonard. no ale mame 3 baby 😀
ked si ich dopletiem, nei preto, ze neviem ich mena, ale v tej rychlosti, tak ma este aj oni opravia 😀
Ja som dala mojim synom mená Damian a David. Aj priezvisko sa nám začína na D. Nemýlim si ich. Keby mám aj tretieho syna, tak dám meno Daniel alebo Denis. Vyberala som mená, kde nie je písmeno R, lebo v priezvisku ho máme. Foneticky mi to lepšie znie. Takže vôbec by som sa nebála dať deťom mená s rovnakým začiatočným písmenom, keď sa Ti páčia. 🙂
My máme Matúška...
Ahoj, pozri si už aj existujúce diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/vyberame-meno-pre-dieta/najkrajsie-mena-pre-chlapcov-vase-tipy-a-navrhy/
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/poradite-krasne-chlapcenske-meno/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-slavnosti-a-darceky/poradte-meno-pre-chlapca/
@meusicka ja mám dvoch chlapcov a oslovujem ich skoro stále naopak :DDD moja mama občas oslovila moju najmladšiu sestru menom nášho psíka :D
Švagrina má Samuela a Jakuba....Samko a Kubko 😉 ja mám Davidka
a co tak Fabian
najlepšia kamarátka ma Oskara - prenádherné meno pre chlapca 🙂
My mame Filipa a Tamaru. A neraz su Tamarko a Filipka 😀
Alan a Tomas...volame Ali a Tomi
Alanko je vsade jediny v skole.triede.
Meniny riadne v kalendari..7.3 a 8.3.
Drzim palce druhe meno sa bzdy tazsie vybera..
Haha, tak ja moju dceru niekedy volam Teo po starsom synovi. Zatial je babatko, tak je to v pohode, uvidime ci mi to zostane ked bude starsia...

Ja mám Leonard a Šimon a tiež som.chcela meno na L.Keďže som Lívia a starší je Leonard tak na mladsieho meno na L. sa mi nepacilo alebo neexistuje.Samuel a Sebastian su pekne mena,ale ked budu velky tak sa vam bude lahko.vyslovovať ked budete volat samo a sebo. Napadlo ma meno este Simon ako Simona.😉 a co sa tyka vyberu chlapcenskych mien tak je velmi slaby.Veľa šťastia pri spravnom rozhodovani mena.