icon

Menšie bruško na sone v 29. týždni. Čo robiť?

Včera o 14:19

Ahojte žienky 🙏 dnes som mala sono som v 29tt a malý má bruško menšie o 2 týždne a krcok mám skrátený ale branka uzavretá. Som po IVf a som vystrašená jako pes 😭🙈🙈 zajtra idem aj do car na sono nech ma aj tam pozrú pretože pijem flector ( nehreeste má, gynekologicka mi to dala skrz nezvládnuteľné bolesti) tam by mi mali vedieť pozrieť aj tie cievy pri srdiecku a prietoky krvi....strašné sa bojím že bude niečo zle :(

anonym_f2d818
Včera o 14:20

@anonym_autor moja mala o 2 väčšie ako mala mať a neni jej nič.

anonym_06fafb
Včera o 14:26

@anonym_autor kazdy den pijes flector? a to ti kto odporucil? v tretom trimestri?

anonym_f2d818
Včera o 14:28
@anonym_06fafb

@anonym_autor kazdy den pijes flector? a to ti kto odporucil? v tretom trimestri?

@anonym_06fafb ano flector je veľmi silný liek

anonym_7d4b12
Včera o 14:29

Uffff no ten flector.... snáď lekárka vie čo robí 🙄

anonym_844914
Včera o 14:36

Flektor je velmi nevhodny v tehotenstve, coho mas bolesti ?

sisa_s
Včera o 14:36

Vies, uzivas silny liek, ktory sa v tehotenstve nema, a potom places, ze sa bojis...nikto ti nepovie, ci to bude, alebo ok, pockaj do vysetrenia a lieky obmedz co najviac

autor
Včera o 15:12

Silný ischias kde nepomáha ani neurológia ani fyzioterapia ..preto mi dovolil tieto silné lieky ..ja mám tiež z toho výčitky ale bez toho lieku by som ani nevstala:( sama som zo seba znechutená že takto ublizujem malému

anonym_c40cbc
Včera o 15:58

och drzim ti palce, verim ze bolest musi byt neznesitelna ked beries v tehotentsve take silne lieky :((( posielam vela sily nech vsetko dobre dopadne

barka1
Včera o 17:00

Asi by som radsej nevstávala...

lia2022
Včera o 17:04

@anonym_autor Prajem ti, nech to tehotenstvo už nejako dobojujete do úspešného konca a zdravé bábätko 🍀. Musí to byť pre teba strašné 😔.

anonym_9adfbd
Včera o 17:36

@anonym_autor Flector co ja viem nie je dobré ani netehotným každý deň. Ale keď ti to odporučila a odsúhlasila lekárka tak ona vie. Verím, že bude všetko v poriadku. Viem, že je to iné ale ja som brala počas tehotenstva 3x antibiotiká čo už nevedeli čo so mnou.
kvôli zápalu prieduškám,sydróm daždivého kašľa na astmatickom podklade. Pri tehotenstve sa mi veľmi oslabila imunita. Ja som sa,strašne bála či bude malé v poriadku. Chvalabohu áno a dnes je skoro plnoletý.

autor
Včera o 17:56

Ďakujem vám 🍀🍀🍀

autor
Včera o 17:56
@anonym_9adfbd

@anonym_autor Flector co ja viem nie je dobré ani netehotným každý deň. Ale keď ti to odporučila a odsúhlasila lekárka tak ona vie. Verím, že bude všetko v poriadku. Viem, že je to iné ale ja som brala počas tehotenstva 3x antibiotiká čo už nevedeli čo so mnou.
kvôli zápalu prieduškám,sydróm daždivého kašľa na astmatickom podklade. Pri tehotenstve sa mi veľmi oslabila imunita. Ja som sa,strašne bála či bude malé v poriadku. Chvalabohu áno a dnes je skoro plnoletý.

@anonym_9adfbd ďakujem a ty si brala antibiotiká ak v 3 trimestri?

anonym_9adfbd
Včera o 18:37
@anonym_autor

@anonym_9adfbd ďakujem a ty si brala antibiotiká ak v 3 trimestri?

@anonym_autor Áno aj v druhom aj treťom. Tesne pred pôrodom aj. Neboj sa bude dobre. Držím palce. Ale ja by som to neužívala na tvojom mieste .Hľadala by som iné možnosti. Ale každý máme iný prah bolesti .Ja tak viem,že Flector je priam zakázaný v tehotenstve aspoň čo mne doktor povedal.

anonym_9adfbd
Včera o 18:42

@anonym_autor Ja som brala atb kvôli tomu,že mi nič nezaoberalo..žiadne prírodné overené, volnopredajné lieky čo mohli tehotné .Ústa sa mi nezavreli na minútu a vždy gynekológ navrhol antibiotiká, že ke to menšie zlo pre dieťa ako ten kašeľ. Mám bronchitídu a hneď ako som otehotnela sa mi tak oslabila vždy imunita, že som bola chorá často. Predtým som kvôli chorobe potratila v prvom trimestri.

anonym_90f3b6
Včera o 19:44
@anonym_autor

Silný ischias kde nepomáha ani neurológia ani fyzioterapia ..preto mi dovolil tieto silné lieky ..ja mám tiež z toho výčitky ale bez toho lieku by som ani nevstala:( sama som zo seba znechutená že takto ublizujem malému

@anonym_autor toto som mala dvakrát a bola som na samovraždu.cele tehotenstvo som tŕpla,aby ma to nechytilo.strasne mi je ťa lúto.drzim ti palce ,aby ti to čím skôr prešlo a aby ste boli aj s bábätkom zdraví