Naparka pred pôrodom

22. apr 2024

Ahojte, skúšali ste naparku pred pôrodom? Pomohlo vám to? ... alebo tak celkovo aj mimo tehotenstva, na nejaké problémy od spodu vám to pomohlo? Čoskoro budem robiť, od začiatku tehotenstva mám ale aj opakovane svrbenie zo spodu, samozrejme mám aj čipky, ktoré beriem potom mám pár dní kľud a znova, a rozmýšľam nad tou naparkou či by mi to nepomohlo aj na to svrbenie. Chcela by som objednať nejakú zmes, odkiaľ máte skúsenosť? Ďakujem

lucia13022023
22. apr 2024

No na svrbenie neviem ci pomôže, ja som na parku robila posledný týždeň, alebo no, bol to ten týždeň kedy som mala termín ale nakoniec som rodila 5 dní po. Za mňa je naparka super, zmakci to tie pôrodné cesty a je to mega príjemné. Mala som rýchly pôrod bez nna strihu ci poranenia a keď som sa o tom bavila z porodnou asistentkou, vravela, že mi to pomohlo.
A kúpila som si v dm tuším zmes.

evcagabi
23. apr 2024

@lucia13022023 ahoj, aj ja nad naparkou rozmyslam lebo som citala dost pozitivnych reakcii na nu. Mna by zaujimalo, ci si mala na nu aj tu specialnu stolicku alebo si nejako improvizovala?

bubuzu
23. apr 2024

Ja som si robila naparku doma pár dní pred pôrodom, nakoniec bol aj tak vyvolávaný. A bolo to veľmi príjemné. Mala som ju aj počas pôrodu a v otváraní mi to myslím nepomohlo, ale celý pôrod to určite spríjemnilo.

lucia13022023
23. apr 2024

@evcagabi ahoj, nie nemala. Vymyslela som to tak ze som mala stoličku, dala som dole vrch tam kde sedíš a pod to hrniec s naparkou.

sunshine_18
5. máj 2024

Pozor ale naparka sa smie robit iba kratko pred porodom tusim od 37tt alebo tak nejak

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre