Návšteva nemocnice v 39. týždni tehotenstva
Ahojte pred 5 dňami som bola na kontrole dva dni potom som mala tmavo hnedý výtok a potom nič. Dnes mám pocit hnačku od rána ale asi ako mi bábo tlačí na črevá tak sa mi ťažko chodí na wc. Ale od rána mi je akosi čudne a dosť ma pobolieva brucho, našla som si pred chvíľou slabo hnedý výtok na vlozke a malého od rána cítim ale slabo a keď sa hýbe tak ma tlačí do krčka a ešte aj tak do zadku 😅 a ešte ma stipe brucho tam kde mám pravý vajecnik. Mám ísť do nemocnice? Alebo ma pošlú domov s tým že čo akože čakám že to lepšie už do pôrodu nebude? 😅 Som v 39 týždni.
Choď
Môže kľudne začínať pôrod. Ja som z druhým išla do nemocnice iba ze sa mi niečo nezdá. Mala som také mierne bolesti bruška a cítila som sa taka nesvoja. A už si ma tam nechali. Už som bola na 6 cm otvorená. Držím palce.
Choď, radšej zbytočne ako neskoro. Ale tipujem na začiatok pôrodu.
Ja tiež tipujem, že sa zacina pôrod. Radšej by som išla.
Podľa mňa tiež začína pôrod, ak už neprebieha (niektoré majú mega slabé kontrakcie, si ich ani nevšimnú). Daj potom vedieť 😁 možno už dnes bude malé vonku, držím palce .
Ja som šla pri synovi do pôrodnice len s tým,že sa "cítim čudne" Nevedela som to inak opísať,už som tam zostala,lebo pôrod sa začal 😃.
Takže na tvojom mieste určite idem do nemocnice.

hnačka môže byť prvým príznakom začínajúceho pôrodu.