icon

Nepríjemný pocit v podbrušku v 33. týždni

ankare
8. máj 2015

Zienky, v 31.tt som bola hospitalizovana, pocitovala som stahy maternice, mala menstr. bolesti a som trosku pootvorena. Necely tyzden som si tam polezala, odvtedy som doma v kludovom rezime, mam lieky na potlacanie porodnej cinnosti. Odvcera mam divny pocit v podbrusku, nie je to vyslovene bolest, ani krce, skor taky tupy nepokoj, niekedy mi to vyraza do noh. Brucho mi netvrdne, maternica je kludna. Ked sa kusok prejdem, necitim to, ked si lahnem, zase to pocitujem. Napadlo mi, ze sa mi panva roztahuje, alebo fakt netusim, co to môže byt.

1982zuzka
8. máj 2015

Moj nazor: v tehotenstve nic nie je sranda a nic nepodcenovat ale radsej sa pytat lekara. Moze to byt cokolvek, nieco bezne typicke pre dany tyzden tehotenstva ale aj nieco vaznejsie. Hlavne ak si so uz raz polezela v nemocnici.... mas zodpovednost nielen za seba ale za dieta tak radsej ist zbytocne k lekarovi ako potom lutovat. Mozno ti tu niekto da dobru radu ale mozno aj zlu ale nikdy nenahradia uzivatelky MK lekara a lekarske vysetrenie.

jankamarcel
10. máj 2015

Hneď k lekárovi alebo do nemocnice,a nečítať hlavne rady cez internet a nejaké diskusie.ja som tiež krvacala v 24.týždni išla som do nemocnice na pohotovosť,ostala som ležať na ifuzkach,injekciach,tabletkách.aj keď na druhý deň som bola v poriadku,a mala som pocit že som tam zbytočne,musela som tam ostať 5 dní.Ale by som si neodpustila keby som to nechala len tak.mám už 40 rokov ,otehotnela som po 13 rokov,máme dospelých synov a 13 ročnú dcéru a na malého sa tešíme akoby bol náš prvý....Takže radím navštíviť lekára... 🙂

ankare
autor
10. máj 2015

Bola som na pohotovosti, Dr. ma vysetril, vsetko je v poriadku. Sam nevedel, preco to pocitujem, maly je nizko a tazsi, tak asi na vsetko mi tlaci. Alebo sa mi ozaj roztahuje panva.

jankamarcel
11. máj 2015

Tak to som rada,aspoň budeš kludna ,že je všetko v poriadku....tak drzim palce....

1982zuzka
11. máj 2015

môj gyn stále hovoril - radšej tisic krát zbytočne ako raz lutovať 🙂

angel8383
11. máj 2015

Ja som mala pri prvom tehu take bolesti podbruska a tiez zospodu, ze som ani chodit nemohla. Malicka bola nizko a ja som bola otvorena na dva prsty uz od 19. tyzdna... Posledne 3 mesiace som si odlezala, z toho tyzden v nemocnici a nakoniec som rodila na vyvolavacku 6 dni po termine 🙂