Odchod hlienovej zátky 38+4tt, kedy očakávať pôrod?
Ahojte,, chcela by som sa spýtať vás a na vaše príbehy koľko od odchodu hlienovej zátky ste začala rodiť?? Mne dnes. Ráno o 7 ej odišla hlienova zátka a zatiaľ mam len také bolesti ako pri menštruácii ale nemám ich ešte časté akurát mam strašne tlaky keď sa mala začne veľmi hýbať tak mam pocit akoby. Mala. Zo mňa vyskočiť a až taky kŕč medzi nohy dostanem.. Ja už som fakt hotová už by som strašne chcela ísť a mat to za sebou každý deň má niečo boli už fakt nevládzem :( stále čakám a malinkej ja neviem asi sa jej nechce ach
Tak bola som nakoniec ešte dnes u svojej doktorky a vraj som otvorená na 4 cm a nakoľko mám bolesti každý deň len ešte také nepravidelne brucho mi trpne. Tak rozmýšľam ci radšej ist do tej nemocnici alebo byť ešte doma lebo ona mi navrhla že nemocnica nakoľko sa to rychlo rozbehne vraj už cítila aj hlavičku joj bojím sa strašne co by ste spravily vy isly by ste do nemocnici alebo by ste boli ešte doma?? 🙂
ano isla by som, riadila by som sa doktorkou
ved uvidis, skontrolujú ta a mozno pojdes domov..len vyvolacku by som si nedavala, nechala tomu prirodzeny priebeh v ramci moznosti..uvidis co ine zeny pisu
Tak žienky moje ďakujem za každú jednu informáciu od vás 🙏🙏❤️ malinka je už na svete som neskutočne šťastná ❣️🙏🙏❣️❣️
Pri prvkm dietatku mi odisla zatka spolu s vodou a v ten den som porodila.Pri druhom mi odchadzala postupne a muselonsa nakoniec aj tak vyvolavat.
waaw gratulujem, akurat rozmyslam, ci uz..vitaj babatko !!!!♥️

@brita7777 ja som zvazovala ci vobec epiduralku. Anesteziolog nechapal, lebo som mala take kontrakcie, ze vravel, ze ine zeny tam uz vrieskaju a ja som sa tam v pohode bavila s muzom a smiala sa. Ja som za cely porod jediny zvuk nevydala 😁