Plienka v tehotenstve počas dlhej cesty autom
Ahojte, nosili ste plienku v tehotenstve? Ide o to, ze ideme na dlhsiu cestu autom cca 5-6 hodin, a na wc chodim kazdych 10-15 minut a viem, ze nebude mozne stale zastavit...ako ste to riesili? Dali ste si plienku?
ani nahodou by som si nedala plienku kvoli cestovaniu autom :D ja vydrzim aj teraz v 8 mesiace ked treba aj pol hodinu a to uz nejaka benzina, odpocivadlo alebo led bude naokolo :D
@majkla1234 ak musis chodit na WC kazdych 10-15 minut, pijes malo tekutin! Skus pit viac vody, znie to paradoxne, ale naozaj pomaha...
@majkla1234 ty si v 11 t a chodíš každých 15 minút?niekde je chyba nie je to normálne.Bud máš infekciu, alebo z toho robíš problém ty.Nemas ešte veľkú maternicu, bábo, ktoré Ti tlačí na mechur.Alebo más syndróm dráždivého mechúra
Riesila som to tak ze som 2hod vopred nic nepila a potom sme stali vzdy ked sa dalo
@majkla1234 ty si tehotna 11 tyzdñov (podla tvojho profilu), a chodis na wc kazdych 10 minut? A to akoze tak vela pijes tekutiny? Ved z niecoho sa ten moc musi tvorit. Radsej hned navstiv lekara, lebo to nie je normalne, co budes robit za 2 mesiace?
A nie, neviem si predstavit mat plienku v tehotenstve ani inokedy, to radsej fakt zastavim kazdu chvilku, snad ma tento problem pocka az do uplnej staroby
NIEKTO SA NUDIL, ZRUSENY UCET NA MK

@majkla1234 nešla by som nikde, čo je to za dopravný prostriedok že nevieš postáť a ísť na wc?