Pocit mäkkého bruška v treťom trimestri tehotenstva
Ahoj dievčatá. Som 38tt1 a mám od včera pocit niekedy keď ležíte alebo sedíte že máte mäkké a akoby prázdne bruško? Akoby už nebolo také ťažké alebo ma tak netlačilo neťahalo. Niekedy ma to tak vystresuje 🫣🫣🫣
@domkaw mozno sa uz babo zosunulo nizsie
@domkaw mozno sa uz babo zosunulo nizsie
suhlasim s @independent_woman ,asi je babo uz nizsie. Nemas padnute brusko trosku nizsie ako doteraz? no, ak mas pochybnosti, radsej by som zbehla k dr nech ho pozru, nikdy nevies
suhlasim s @independent_woman ,asi je babo uz nizsie. Nemas padnute brusko trosku nizsie ako doteraz? no, ak mas pochybnosti, radsej by som zbehla k dr nech ho pozru, nikdy nevies
@magic08 mám nižšie brucho určite spadlo mi. Nechcem preháňať keďže ho cítim pekne.
Presne ako pisu baby. Babo uz zislo dolu a nalieha na krcok. Inak nemas dovod citit makke brusko, lebo babo je stale tam, stale tazke a pevne, len je nizsie. A ak ho citis hybat sa, tak ziadny stres. A je to jasne, porod je za dverami. Drz sa a nech vsetko dobre dopadne 🙂
@magic08 mám nižšie brucho určite spadlo mi. Nechcem preháňať keďže ho cítim pekne.
@domkaw ak je brusko nizsie, tak to moze byt dôvodom toho ze maspocit, ze je makke. porod sa blizi, tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne. No stale plati, ak mas akekolvek pochybnosti alebo obavy lekar je vzdy na mieste. Nikdy neprehanas, pretoze nemozes vediet, ci je naozaj vsetko ok. Drzim palce

a pohyby citis?