icon

Pocit plnosti žalúdka v 31 týždni

bubla30
11. júl 2012

AHojte baby, chcem sa spýtať, či ste aj vy mali v tomto štádiu tt podobné pocity. Mám neustále pocit, že mám stráášne plný žalúdok. Už som svoje zvyčajné porcie zmenšila, ale stále cítim, akoby som sa riadne prejedla a verte mi,že to tak veru nie je. Može mi malý tlačiť tak na žalúdok? Je to v takomto vyššom štádiu bežné, že nevládzem jesť ako pred tým? ďakujem!

kika1111
11. júl 2012

@bubla30 to som mala aj ja.. a paradoxne od 31 týždňa asi do 34 týždňa som pribrala najviac kg..hoci som už nemohla zjesť ani polovicu toho čo predtým.. nechápala som to.. keď mi potom kleslo bruško asi v 37tt tak sa to zlepšilo, ale zase ma strašne boleli rebrá niekoľko dní - uvoľnili sa.

lucka1987
11. júl 2012

@bubla30 u mna to bezne veru bolo, no vzdy som si nejako urobila miesto na dobroty 😀 😀 😀 po poride pride strane zvlastny pocit, prazdnosti zas.. citila som sa akoby som mala v zaludku velku dieru.. vlkastne som si zaludok vobec necitila.. trvalo to par dni, kym som si zvykla na ten pocit volnosti 😀

lucka1987
11. júl 2012

@bubla30 zabudla som papaj casto a menej.. 😉

bubla30
autor
11. júl 2012

tak to ste ma potešili🙂) ten pocit volnosti si potom určite vychutnám, keďže sa teraz cítim, akoby ma niekto vypchal:D snažím sa jesť pravidelne, ale zdá sa mi, že malý za posledný týždeň narástol a odvtedy mám aj ten pocit plnosti. Paradoxne som na váhe nepribrala, len bruško sa zvačšilo...

bubla30
autor
11. júl 2012

@lucka1987 snažím sa, tak 5 z 10 sa mi to aj podarí...potom zase zabudnem a zjem bežné množstvo a potom na seba nadávam🙂))

cestovatelkaandrea
11. júl 2012

@bubla30 ahoj, ja som to mala aj v prvom tehu a mam to aj teraz pocas druheho. nedokazem zjest viac naraz ako krajec chleba s oblohou alebo ak jem nieco teple, tak malu detsku porciu. rebra by mi roztrhalo a o refluxe ani nehovorim. preto sa snazim jest menej ale aspon kazde 2-3 hodiny dzobkat do seba.
O tom ze som nepribrala ani nehovorim. Pred tehu som mala 67kg a teraz mam 64.8kg. A to som za posledne dva mesiace pribrala iba necele pol kilo. Brusko sice raste len ja sa stracam. Ale aspon nebudem mat problem po porode so zhadzovanim vahy.