Pohyby dieťatka v 32. týždni
Ahojte. Chcem sa spýtať - som v 32 týždni a malý sa tak strašne pučí a vydúva, že mám stále brucho samú hrču... Niekedy mám z toho také tlaky, že ledva predýchavam... Máte s tým niektorá skúsenosť, je to normálne?? Pekný deň
Je to normalne a moze to byt este horsie 🙈 pockaj par dni pred terminom 😁👍🙈 uplne si pamatam ako som sa strhavala pri jedeni obeda ked mi toto spravila. Robili sme si srandu s muzom ze to je cirkusantka a nacvicuje svoje prve cislo 😁👍 a napokon, radsej nech sa hybe vela ako vobec alebo malo, to by som vacsie stresy robila 🙏🙏
No môj drobček sa mi usadil rovno pod pravým rebrom ako mam dosť tlaky na tom mieste. A občas si robi diskotéku nekope ale on sa ako keby celý mrvi vo mne tak sa mi cele bruško hýbe a riadne. Som v 33 týždni.

Končím 36tt a moja malá toto robí už dlho, podľa mňa už vyše 10 týždňov. Z ničoho nič pocítim tlak, pozriem na brucho a ono vypučené na jednu stranu 😂. Volám to, že malá robí kopec. Ak ti to vadí, zmeň polohu, ľahni si na bok na chvíľu, bábo sa presunie...