Pohyby v 32. týždni
Ahojte maminky cakatelky alebo uz maminky... uz som tu aj pisala ohladne pohybov babetka ale neda mi musim sa opytat.. Moje dietatko v brusku je od zaciatku menej aktivne.. bolestivy kopancek alebo natiahnutie som mala len par krat... stale cakam na nejake riadne silnejsie pohyby ale ta moja mala ma tak stresuje ze sa hybe stale menej a menej... a teraz je to uz 4 den co sa len malinko vypuci ale fakt malinko a to je vsetko..kopance som ja nejake velke nemala lebo mala bola doteraz podla sona vzdy KP tak to bude asi tym... stale ju citim len okolo pupka a trosku vyssie ale tolen tak trochu sa pomrvit..neviem ci to staci alebo co ale je to stres ked neviem ci je to o.k. hybe sa malo aj ked sa najem cohokolvek, napijem alebo lahnem sadnem to je jedno nic na nu neplati ... mali ste niektora taketo babetko ?

ja som bola kvoli malo pohybov hospitalizovana na pozorovanie, brali to ozaj vazne, usmernenie bolo vzdy lahnut si na bok na dve hodinky a relaxovat,a sledovat ci babo zacne kopat, za tie dve hodinky by aspon zo 6x malo sa pohnut, nemusi to byt riadny kopanec ale aspon cosi, ak nie tak ist k lekarovi okamzite