icon

Pohyby v 35. týždni

jajusa85
27. dec 2020

Ahojte maminky / tehulky. Viem ze je tu mnoho podobnych tem ale odpoved ci upokojenie som nenasla. Chcem sa Vas opytat, dnes sme zacali 35 tt. Malinka je dost aktivna, hlavne rano a vecer, krasne mi reaguje ked ju pohladkam sa rozmrvi. Vcera mala par hodin gymnastiku, je otocena hlavkou hore a myslim ze sa snazila otocit, od nejakej 18tej do cca jednej rana sa hajskala v kuse, hotove mexicke vlny, uplne som mala rozkopane prave bedro ako sa odrazala. Dostala sa do polohy priecnej zhruba, aspon myslim podla toho kde otrcala hlavicku. Rano som si vsimla ze je naspat hlavkou hore. Dnes je ale uplne kludna, skoro sa nehybe, kde tu len kopancek, trosku sa zamrvi slabunko. Zacinam mat z toho malinko stres, ci sa tam vcera nedajboze nezamotala do pupocnika alebo nieco. Nechcem vsak behat na pohotovost , boli sme tam pred mesiacom. Ci mam radsej ist ? Myslite, ze je mozne ze sa vcera vycerpala a dnes odpociva? Ako pisem sem tam sa ozve ale je to oproti normalu tak 5 max 10 percent. Dakujem za kazdu radu pripadne skusenost a ukludnenie.

mayka730
27. dec 2020

Ahoj ja som 35+2 a teraz veeeelmi malinko ju citim musim budiť pijem sladke klopkam si jemne po bruchu prevalujem sa a aj tak len sem tam sa mrvne ale uz majú málo miesta ...podstatne je ze ju citis aj keď sa len vypuci trosku

dominika_sk
27. dec 2020

To čo sa “tam” deje ti tu nikto nepovie. To že sa extremne hybala može byť sposobene nejakym diskomfortom ktory tam ma, takže ja by som stopercentne išla na pohotovosť. Je to trapne opakovane ale radšej zbytočne ako neskoro❤️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
fiafia
27. dec 2020

Ja by som išla. NATO tam predsa sú. Duplom ak je to veľký rozdiel. Do brucha nikto nevidí.

jajusa85
autor
27. dec 2020

@dominika_sk no teraz som si dala sprchu a pekne sa rozhybala, tak ako.vzdy, kopka, puci sa. Tak ju budem sledovat, srdiecko bije, tep ma dobry. Keby nieco pojdem v noci.

mk22
27. dec 2020

Aj ja som si ako nevedoma prvorodicka myslela ze už nemá miesto a nemá kde kopať v tak vysokom týždni.. Vydržala som deň a tušila som ze to nebude ôk.. Na pohotovosti mi potvrdili moje obavy.. Takmer na termín som musela porodiť mŕtvu donosenu krásnu dcérku.
Takže ja by som. Sa aj 100x otočila.. Ako je vyššie napísané nikto ani ty do brucha nevidis

jajusa85
autor
27. dec 2020

@mk22 a nehybala.sa ti.vobec ? Lebo moja sa teraz dala do pohybu a hybe sa mozem povedat ze tak ako.vzdy.

jajusa85
autor
27. dec 2020

@mk22 a je mi velmi luto co si prezila. Mam z toho obrovsky strach :( neviem si to vobec predstavit

mk22
27. dec 2020

@jajusa85 prestala sa hybat😕 nechcela som ta vystrašiť.. To vôbec.. Len ze niekedy je lepšie milión x sa uistiť..
Po dcérke sa mi narodili dve deti, to bolo prvé dieťatko.

jajusa85
autor
27. dec 2020

@mk22 chapem. Je mi to luto. Moja sa.rozhybala tak dufam ze je ok. V utorok.mam rano poradnu ale.budem ju pozorne sledovat

any_soj
Autor odpoveď zmazal