Poloha bábätka v treťom trimestri

lenula57
23. feb 2013

Ahojte,
Dosť sa obávam malé je stále na pravej strane bruška a iba sem tam ho cítim na inom mieste..Je to dobre alebo sa mám obávať??..Poraďte mi vaše skúsenosti 🙂 ..Ďakujem vopred!..

andrejka1983
23. feb 2013

@lenula57 je to v pohode 🙂 male si našlo miestečko kde mu je najlepšie, v bruchu a v tom množstve plodovej vody nemá možnosť výbehu 😀 takže sa neboj....ja som malu citila na lavej strane a potom dole pod bruškom, to už ked bola otočená dole.... 😉

lenula57
autor
23. feb 2013

@andrejka1983 Aj môj malý je už otočený dolu hlavičkou a jemu sa tam stále prehnane páči ale síce dole sak začne ešte len posúvať čiže asi sú moje obavy prehnané..ale tak istota je istota 😀..

bique
23. feb 2013

@lenula57 ahoj, ja mam maleho od zaciatku nalavo, vsetko je ok, akurat, ze stale je hlavickou hore, takze nas caka sekcia... 😅

lenula57
autor
23. feb 2013

@bique No môj je hlavičkou už dolu 🙂 ..čiže asi to tak ma byť 😉 ...a želám ti aby všetko dobre dopadlo 😉

bique
23. feb 2013

@lenula57 podobne 😉 hlavne nech su drobatka a aj my zdrave 🙂

lenula57
autor
23. feb 2013

@bique To je to najhlavnejšie 😉

emily83
23. feb 2013

pod sem 😉 napis magimary aby ta pridala k nam 😉

hruska82
24. feb 2013

@lenula57 Ja som malickeho mala na lavej strane do 29.tt. Vtedy mi Dr. poradil, aby som si lahla na pravy bok, aby sa maly otocil...Par dni na to bol maly otoceny hlavkou dole a odvtedy je stale iba na pravej strane 🙂 To je normalne...uz tam nemaju az tak vela miesta, aby cestovali 😀 Prajem nam vsetkym krasne a hlavne zdrave deticky!!!

lenula57
autor
24. feb 2013

@hruska82 Ďakujem aj tvoje nech je 😉 ..môj je už dolu hlavičkou a ked som na ľavom boku sa dosť čertí 😀 ..ale inak je to v pohodičke 🙂

hruska82
24. feb 2013

@lenula57 Moj je dost aktivny...v tejto chvili sa mu prave cka 😀 Tusim, dnes sa este ani nezastavil 😀 No aspon viem, ze je v pohode! Krasny zvysok tehu!!!

lenula57
autor
24. feb 2013

@hruska82 Ďakujem 😉 ...možno je to sprostá otázka a ako zistím že sa mu čka? 🙂 ...vieš budem mať prvé bábo tak to ešte neovládam 🙂

hruska82
24. feb 2013

@lenula57vobec to nie je sprosta otazka. Ja som sa tiez pytala kamosky, ked mi stale hovorila, ze sa malemu cka. My cakame tiez prve...no to urcite zistis, neboj 😉 Su to take pravidelne pohyby...Posledne 3-4 tyzdne su velmi intenzivne a velmi caste. Trvaju cca. 10 min. Predtym byvali kratsie ... no uz asi viacej cvici pluckami 😉

ell23
1. aug 2013

😝

matulka27
7. aug 2013

ahojte ja som v 32 tyzdni a maleho mam stale na pravej strane a stale hore hlavickou.Myslite sa ze sa este otoci do porodu ked doktor mi poveal ze mam menej plodovej vody ale je to v norme?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre