icon

Porobenie alebo skapanie z očí v tehotenstve

monikakitko
10. júl 2016

Ahojte zienky. Chcem sa opytat ci sa vam nieco take stalo. Som tehotna a od rana vraciam nic nedostabem do seba plus k tomu prisernie boli hlava v oblasti spanku. Mama mi urobila z oci z uhlikov. A tak sa chcem opytat moze to nejako uskotit dietatu. Dakujem za odpovede ak mate s tym nejake skusebosti. Lebo kus sa obavam ale nedalo sa to vydrat a ja som velmi nachylna na to s ooci.

Strana
z2
jakyra
11. júl 2016

@mijo53 čiže sama si zistila,že po zápalkách ti bolo lepšie..ale podľa teba čoby sa stalo keby ti kolegyňa to z očí nespravila?..myslíš že to odíde samo,alebo to predýchaš?

mijo53
11. júl 2016

@jakyra určite predýchaš a prejde to, lebo čo by urobila napríklad taká osoba, ktorá ani len nepočula, že nejaké "z oči" existuje a vôbec by si nerobila uhlíky, prešlo by jej to alebo vôbec by nedostala, lebo nevie o tom, tak neverí

Chcem ešte povedať, že také "z očí" porábanie, odrábanie a veci podobné sú z kresťanského hľadiska hriech. Ale sú ľudia, ktorí vedia vyťahať energiu, skôr takí primitívni, jednoduchí, ktorí ťa budú šťaviť a vyzvedať a všetko chcú o tebe vedieť a sledovať ťa a budú ti hovoriť všetko, čo by aj nemali, aj vymyslené veci, takých ľudí sa treba čím skôr zbaviť - myslím nestretávať sa s nimi a nerozvíjať debaty, čiže krátko a múdro s nimi jednať

jakyra
11. júl 2016

@mijo53 je to tvoj názor,ja ti to neberem..niekto proste verí a niekto nie..nemám odskúšané či sa to dá predýchať takže neviem povedať...ja viem že sú ľudia ktorí sú citlivejší na takéto z očí a pochybujem že si to naschvál privolávajú ak na to veria..

deltaa
11. júl 2016

to "z oci" to je to, ked sa niekomu pozeras do oci staci par sekund a posle na teba prilev energie,cize ta nabije energiou (su taki ludia co to vedia, ci uz vestci alebo liecitelia) a ta energia moze byt aj zla aj dobra to zavisi na tej osobe aky ma umysel a podobne .. no a podla toho v akom si fyzickom a psychickom rozpolozeni tak to na teba moze zareagovat, u mna to konkretne zareagovalo nijako, ale na mna liecitel nabil energiou a povedal mi ze mi moze prist nevolno zle aj sa ma spytal ako sa citim a ja ze nijak nic mi to neurobilo, ale v noci som spala ako babatko az do 11 tej 🙂 takze to je cisto ciste subjektivny pocit

jakyra
11. júl 2016

@mijo53 áno máš pravdu,takým ľuďom je dobré sa vyhýbať,ale nie vždy sa to dá...prečo potom stretávam toľko mamičiek s kočíkmi na ktorých majú červenú mašličku?..každý sa bojí toho urieknutia,lebo to nie je sranda...ani môj muž tomu neveril,sa mi smial,ale keď sa nám narodila malá a návšteva odišla domov tak len potom začal cirkus..dieťa dva dni nejedlo ani nespalo len revala a revala..to si už aj môj muž začal trhať vlasy a ver že tie zápalky išiel spraviť on..už sa tomu nikdy nesmial...lebo pri tomto ti nepomôže žiadny lekár..

mijo53
11. júl 2016

robiť "z očí" to je podľa mňa práca so zlými duchmi, vtedy raz mi to kolegyňa urobila a hlava má príšerne bolela x krát, až kým som neprišla na to, že mám zvýšený krvný tlak, a ujal sa toho kardiológ, lebo pri každej bolesti hlavy, robiť si uhlíky, to nie je v poriadku, potom tí ľudia majú psychické problémy, pozor na to

mijo53
11. júl 2016

@jakyra ja neverím, ani v žiadne červené stužky, moje deti to nikdy nenosili, ani na ruke, ani na kočiariku, to je hlúposť, ktorej ľudia veria, spľúvanie a podobné záležitosti, chodiť k vešticiam, no na čo to je dobre, na čo je dobre vedieť, čo bude,

jakyra
11. júl 2016

@mijo53 ja to nerobím pri každej bolesti hlavy,to musí byť iný extrém aby som to urobila..a modlím sa pri tom k Bohu nie k Zlému.

daniela1978
11. júl 2016

@mijo53 ja dokážem rozlíšiť bolesť hlavy a porobenie, takže zápalky mi babka hádže len výnimočne, keď naozaj cítim, že to nie je len obyčajná bolesť hlavy. nemyslím si, že ten, kto hádže zápalky, alebo inak pomáha urieknutému robí čiernu mágiu, tak ak oto tu niekto spomínal.....

jakyra
11. júl 2016

@mijo53 pre niekoho hlúposť pre niekoho nie..buď rada že si nikdy nič podobné nezažila...maj pekný deň 🙂

mijo53
11. júl 2016

@daniela1978
@jakyra ja sa nevysmievam, ale ako bolí hlava, keď si myslíte, že máte "z očí" alebo porobené, ja len pre informáciu, lebo bolesť hlavy môže byť rôzna, ostrá, tupá, pichľavá, podľa toho od čoho bolí /chrbtica, migrena, zápal ap

daniela1978
11. júl 2016

@mijo53 neviem to takto vysvetliť, proste ja to cítim a viem presne, že to je to alebo ono...to nie je len bolesť hlavy, to je celkovo strata energie......

jakyra
11. júl 2016

@mijo53 áno máš pravdu bolesť hlavy býva rôzna..viem to porovnať,liečila som sa aj na migrény..viem že ťažko sa to vysvetľuje,ale tak ako píše @daniela1978 cítiš stratu energie..a keď ti je hrozne špatne tak človeku sa pri tom zvykne aj stále zívať tak vtedy to môže byť len to...aj dcéra furt len zívala a zívala a bolesť hlavy aj pocit na zvracanie..Neviem ako to lepšie vysvetliť.

kataina
Autor odpoveď zmazal
tony128
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2