Poslíčkovia v 28. týždni
Ahojte.Som v 28.tt a monentalne sa stahujeme.Nedviham nic tazke,ale som v strese,nakolko vsetko balim,umyvam jedno byvanie,druhe byvanie…Dnes som sa rozrusila,lebo som sa trochu pohadala s priatelom a od pol 9 do 11:00 som mala uz 7 x stvrdnutie brucha.
Je to v poriadku?Bolim sa…
Kolko poslickov do dna je normalne mat?
Treba ísť na pohotovosť,alebo aspoň zajtra k lekárovi ak to vydržíš...
Ahoj, ako sa drzis? Bola si u dr? Na tvojom mieste by som nerobila uz absolutne nic, len lezala a zaplatila nejakej susede, aby byty upratala. Mozu to byt kontrakcie, ktore ta aj otvoria, popr. sa mozu vystupnovat a zintenzivnit. Treba dat pozor, aby si neporodila predcasne. Kebyze s tym ides na pohotovost priamo do nemocnice, je vysoka pravdepodobnost, ze by si ta tam nechali na tokolyze standartne 5 dni.
@barboraamatejko ja zijem v Norsku a tu je to ine.Tu ma ani odspodu nik nepozera,doteraz som bola len na svoch ultrazvukoch a inak len ku porodnej babe.
Tu je to ine.Volala som so sestrickou zo slovenska a aj s porodnou babou tu a povedali,ze mi dalo telo najavo,ze mam zvolnit.Vraj je vsetko ok,kedze v klude sa to uz nedialo.
Dnes to bolo ovela lepsie.
Suseda by mi teda isto ziadna nepomohla a upratovacia firma,ktora by urobila len povrchovu pracu by zhabala pekne vela.Robim opatrne a malo a robim si caste prestavky.
Verim,ze to bude ok

@zankalh Ahoj. Momentálne riešim to isté. Vzdy mi pomôže tepla sprcha a magnezium. Teraz som 29 tt.