Prečo som v 9. mesiaci precitlivená?
Ženy mám pocit že som jediná ktorá prežíva plačlivé dni ako pri menzese počas tehotenstva 😀 povedzte mi že niesom sama ktora place za všetko a za nič zároveň 😁 som 37tt myslela som že také niečo ma čaká až zas pri menzese…
@misulkasikulka Ja som tiež bulila za všetko, superprecitlivelá 😄😄😄 nič si z toho nerob
@misulkasikulka plakat je uplne normalne, tych emocii este bude, preto davaj si na seba pozor a sleduj sa. A tiez nezlahcuj svoje emocie a aj tvoje okolie nech je poucene a nezlahcuje ich. Hormonalna burka moze viest k baby blues a k poporodnej depresii, takze je velmi dobre ak mas niekoho velmi blizkeho, s kym sa mozes uplne otvorene rozpravat o vsetkom co citis a kto ta tak trochu aj kontroluje, ci si ok. Nemusi to byt muz, ci mama, aj naj kamoska...
Mne sa kupodivu tieto hormonálne burky úplne vyhli...
@jj298 Jooj to je až zlaté😁 som sa pousmiala
Ja som 32 tt a urazam sa na vsetko, hlavne, co sa týka muža a revem každý den. 😀nemozem so sebou niekedy vydrzat 🤣

Joj, kié, práveže v tehotenstve je zo úplne normálne.... Aj v sestonedelí... Práveže teraz máš v sebe búrku hormónov, omnoho väčšiu, ako pri menzese, takže sa neobvinuj, je to úplne normálne a nie si sama.