icon

Prečo som v 9. mesiaci precitlivená?

misulkasikulka
17. dec 2023

Ženy mám pocit že som jediná ktorá prežíva plačlivé dni ako pri menzese počas tehotenstva 😀 povedzte mi že niesom sama ktora place za všetko a za nič zároveň 😁 som 37tt myslela som že také niečo ma čaká až zas pri menzese…

bolarazjedna
17. dec 2023

Joj, kié, práveže v tehotenstve je zo úplne normálne.... Aj v sestonedelí... Práveže teraz máš v sebe búrku hormónov, omnoho väčšiu, ako pri menzese, takže sa neobvinuj, je to úplne normálne a nie si sama.

muchacici
17. dec 2023

@misulkasikulka Ja som tiež bulila za všetko, superprecitlivelá 😄😄😄 nič si z toho nerob

jj298
Odpoveď bola odstránená
selena_luna
18. dec 2023

@misulkasikulka plakat je uplne normalne, tych emocii este bude, preto davaj si na seba pozor a sleduj sa. A tiez nezlahcuj svoje emocie a aj tvoje okolie nech je poucene a nezlahcuje ich. Hormonalna burka moze viest k baby blues a k poporodnej depresii, takze je velmi dobre ak mas niekoho velmi blizkeho, s kym sa mozes uplne otvorene rozpravat o vsetkom co citis a kto ta tak trochu aj kontroluje, ci si ok. Nemusi to byt muz, ci mama, aj naj kamoska...

tamta
18. dec 2023

Mne sa kupodivu tieto hormonálne burky úplne vyhli...

misulkasikulka
autor
18. dec 2023

@jj298 Jooj to je až zlaté😁 som sa pousmiala

kvadrinkaaa
19. dec 2023

Ja som 32 tt a urazam sa na vsetko, hlavne, co sa týka muža a revem každý den. 😀nemozem so sebou niekedy vydrzat 🤣