Príznaky v 39tt
Tlaky v konečníku+v pošve a ktomu hnačka ma niekto skúsenosti?
smer nemocnica
@dijka123 mala som ich počas toho keď som bola na záchode s tým že ma prehnalo
no ale to je bliziaci sa porod chod do nemocnice
@dijka123 nechápem veď ešte nemám bolesti ani mi voda neodtiekla
mam... moze to byt zacinajuci porod 🙂
no niekddy nemusi odtekat voda niekedy musia prepichnut pri porode plodovj vodu
Už aj ta hnačka je znak ze telo sa čistí pred pôrodom
Hlavne sa neplas.. 🙂 pockaj na kontrakcie... mozno praskne voda...mne praskla az na porodnej sale tesne pred tym ako vysiel maly..nic mi nemuseli prepichovat...
chod hned, necakaj
Ja som mala hnačku celú noc, ráno som šla do nemocnice s tým, že mi je divne a to som bola otvorená na 3 prsty 🙂 jaaj a vodu mi pustili az v nemocnici 🙂 takze toto bude podľa mna začínajúci porod
@mamamasama podľa mna nech nečaká na kontrakcie, mne nastúpili az po prepichnutí vody, keď som bola na 5 prstov otvorená
No, tak ja by som uz sla do porodnice 😁 prvy porod mi zacal tak ze mi sice praskla voda (bolesti ziadne) a hnacka riadna ze ani klistir uz nebolo treba 🙈🙈
tiez by som necakala
@diaalex ja som bola na 5 prstov otvorena este doma na fitlopte...nic prepichovat nemuseli...
niektore tu ozaj nemate ani ponatia o tom, co je prirodzeny porod...
prvý pôrod mi začínal hnačkou... a voda mi neodtiekla ani pri jednom pôrode - boli 4 - to až na sále...
@mamamasama podľa čoho usudzuješ.... lebo ja som rodila 4 krát prirodzene bez akýchkoľvek oblbovákov...
a neboli všetky 4 pôrody úplne rovnaké...😉
Urcite smer nemocnica nech ta pozru... moze sa ti zacinat porod.
Mne nepraskla ani.voda ani neodisla zatka 😉
Ja som to mala 3 dni za sebou a iba som sa otvorila na 2cm odvtedy nič 😃😃
Ja som takto začala rodiť. Smer nemocnica. Čoskoro to príde
@mamamasama to bola tvoja hlúposť, nie jej 🙂
Ak smiem pridat otazku,mna zas bolia asi dva dni krize a vajecniky,dnes som zacala 40tt,citim sa ako na menzes…je to normalne,alebo to moze tiez signalizovat bliziaci porod?som prvorodicka,tak netusim…
@ibajaanikiny zrejme poslickovia. Bud v klude je to ok.
Ja by som rozhodne nešla do pôrodnice, lebo tam si viem predstaviť, že ťa privítajú hamiltonovym hmatom a všelijakými vylepsovakmi, aby si hneď porodila, pričom nevieš, možno sa to spúšťa a možno to potrebuje ešte deň, dva, týždeň, dva,..
Telo sa prirodzene cisti pred porodom. Ja som bola 8 krat na velkej pocas kontrakcii. A vodu mi prepichli az v nemocnici.
Nečakať. Kamarátka bez kontrakcii, bez vody len tlak v konečníku. Zrazu praskla voda, začali kontrakcie a drobec bol za pol hodiny vonku
Tak ako?
Už nemám tlaky ani hnačku
Áni bolesti nič

chod do nemocnice ak mas tlaky v konecniku