Prsia v 32. týždni tehotenstva
Ahojte, čakám 1 bábätko. Kedy sa niečo začne meniť s prsiami? Že buď sa zväčšia alebo niečo nové?
Okrem toho, že mi stále stoja bradavky, nebádam žiadne zmeny. 😳🙈
Pri prvom tehu myslím, ze to začalo už niekedy v druhom trimestri. Do konca tehu som mala z veľká to B-->D
Ja som momentálne 27tt a prsia mám väčšie už zopár týždňov (dokonca už nezapnem staré podprsenky 🙈)
A vlastne, tiez som teraz v 32.tt😂🙈 a ziadna zmena
@hederamonstera presne, ja tiez tak
@hederamonstera aha ja som uz daleko na to aby bezozmeny podla mna 🙉😒
@vasjar to superko 🙉
@ropucha6 tak uvidime asi musime cakat len 🙉😳
@ropucha6 ani ziadne ine priznaky? mne o velkost nejde 🙉🙈
Nie,ale ja som ani nekojía, mala som fakt par kvapiek mlieka.
@ropucha6 sranda, dufam, ze sa to rozbehne, rada by som ho kojila aspon chvilku 🙈🥺
Ja som mala ale aj silne lieky, takze nie som optimalna vzorka, normalne sa to rozbehne.
Niektorym sa nemenia vobec a maju aj mlieko neboj.. ja som opak a prsia mam obrovske od zaciatku 2 trimestra ..tak aspon manzel je stastny 🤣
@floki1994 ja som mala vzdy Cecka cize mi to je fuk, hlavne az ho kojim 🙈
Mne sa zas zväčšili o 3 čísla 😀 vidno na nich každú žilku (či modrú až fialovú) a zväčšili sa bradavky, ale nie sú citlivé aspoň 🙂
zeny aj nakupujete stale dalsie a vacsie podpsenky alebo cakate do poslednej chvile kedy je vam podprda fakt mala? som 29.tt a obleciem len 1 co som si dokupovavala pred mesiacom.Teraz neviem ci si mam zaobstarat este aspon 1 v tejto velkosti alebo uz rovno tehotenske na dojcenie? Netusim ako, kolko a ci vobec este narastu. Zatial mam zmenu zo 75A na 80B. Dakujem za rady 🙂
Som 17tt a už ich mám teraz vacsie, možno o číslo cca😊

Mne sa vobec nezmenili. Ale ani sa mi mlieko nevytvorilo