Prudké pohyby bábätka pred pôrodom: Znepokojujúce?
Ahojte, všade čítam, že pred pôrodom by sa mala intenzita pohybov bábätka zmenšiť, ja však mám pocit, že malá sa chce prebúrať cez brušnú stenu von, čo sa tak intenzívne pučí. Mali ste to niektorá pred pôrodom aj takto? Alebo to znamená, že pôrod stále v nedohľadne?
@nikoleta999 a pôrod prišiel spontánne? Lebo ja mám fakt pocit, že snáď bude v tom bruchu do osemnástky 🙈. Ani len hlienová zátka mi ešte neodišla, poslíčkovia neviem čo sú, bábätko aktívne... jedine také akoby menštruačné bolesti mám už asi tretí deň, no skôr je to taká stála bolesť a nie vo vlnách aby to mohli byť kontrakcie...
Ja som mala termín pôrodu 19.12 a synček prišiel na svet až 1.1 ja už som 3.1 mala ísť na vyvolávačku ... Hlienová zátka mne vôbec neodišla resp. som si to nevšimla, poslíčkov som nemala ... Jedine o 5 ráno som sa zobudila na slabu bolesť, ktorú som začala vnímať a tak som si začala značiť kontrakcie a aplikácia mi vypisovala, že je čas ísť do nemocnice, ale stále to nebolo také, žeby som musela utekať, tak som si o 8 ráno napustila horúcu vanu a o pol 9 mi praskla voda :D ja som skúšala horúcu vaňu po dátume pôrodu dokonca na bežiacom páse som aktívne dávala chôdzu 5-6 km denne, pila rôzne čaje, a nič sa nedialo, dokým si sám nepovedal, že dosť bolo idem von :D Držím palce, tieto posledné dní sú nekonečne
Ja som mala termín 28.2 a porodila som 12.3 samozrejme sekciou nijako sa malej nechcelo až na stole ako ma pripravovali na sekciu mi praskla plodová voda, ako mi vyvolávali pôrod neskutočne bolesti no vôbec som sa neotvarala takže nútená sekcia. A tiež bola malá akčná riadne.
Môj sa ešte strasne hybal pocas kontrakcii ,čiže u mna neplatilo, že sa skludnil, no je pravda,ze ešte nebol pripravený von makolko 39+6 ho vyvolávali

Ja som porodila v 41tt a hovorila som si, že to moje dieťa ma snáď nejakú párty v tom brušku :D Vôbec u mňa neplatilo, že pred pôrodom sa intenzita pohybov bábätka zmenší, práve naopak, fakt som mala pocit, že mi z brucha vyskočí sam :D