Silné kopance v 32. týždni

zzzzza
17. mar 2025

Ahojte, zobudila som sa na kopance v bruchu, kotrmelce, extrémne silné a rýchle ako som sa prebrala tak to prestalo a teraz nič. Je dôvod na obavy? Ísť na pohotovosť?

deedol
17. mar 2025

ja by som sla. radsej.

maminkadeticiek
17. mar 2025

Kolko nemas pohyby?Skor ako zacnes panikarit ja by som si dala najorv kakao,nieco sladke,pochodila,ponatriasala jemne a potom sla na pohotovost.

zzzzza
autor
17. mar 2025

@maminkadeticiek ok ďakujem skúsim. Ten kolotoč čo som sa ani nadýchnuť nemohla bol o pol 11, teraz okolo pol 12 mohlo byť jemné otočenie aj kop, len neviem či sa mi to len zdalo.

zzzzza
autor
17. mar 2025

Mohli tak náhle prestať pohyby z extrémnej aktivity keď som sa zobudila som ešte cítila a potom náhle prestali a nič? Už cca hodínu pol kľud. Mohlo byť jemné otáčanie ešte, možno sa mi to len zdalo, teraz nič. Každý má presviedča, že spí ale z takej extrémnej aktivity? Bojím sa ísť na pohotovosť, čo tam zistia, čo tam so mnou urobia. Ale sledovať sa do rána či budú pohyby či nie, a keď nebudú... Možno sa dieťa fakt unavilo, oddychuje....

deedol
17. mar 2025

pocuj, nemam sice osobnu skusenost, ale z okolia ano. chod hned.

deedol
17. mar 2025

a nebudu ti robit nic take, urobia sono a pasy.

zzzzza
autor
17. mar 2025

@deedol bojím sa

deedol
17. mar 2025

@zzzzza chapem ❤️

mijunik
17. mar 2025

@zzzzza ahoj, ako moja bývalá gynekologička povedala - radšej prísť tisíckrát zbytočne, ako raz neskoro. Nešpekuluj, zbehni na pohotovosť. Doktorí a sestričky sú tam aj pre takýto prípad. Ak je všetko v poriadku, aspoň budeš kľudná… 😊

zzzzza
autor
17. mar 2025

@mijunik
@mijunik a pomôžu mi nejako.... Máte pravdu. Celu noc sledovať sa a čakať nemá význam....

mijunik
17. mar 2025

@zzzzza jasné, že Ti pomôžu. Skontrolujú dieťatko a ak bude treba, stihnú zasiahnuť. Preto choď HNEĎ teraz.

mijunik
17. mar 2025

@zzzzza možno sa drobec len otáčal dole hlavičkou alebo zadočkom. Ja myslím, že viem, kedy sa mne pretočil syn. Cítila som chvíľku intenzívne, až bolestivé pohyby. Dovtedy bol otočený zadočkom a na nasledujúcej kontrole bol už hlavičkou. Možno to je aj Tvoj prípad, to však nič nemení na situácii. Naozaj, prosím, nešpekuluj a choď HNEĎ TERAZ na pohotovosŕ. Urobia UZV a aj Ty budeš vedieť, čo sa deje. Doma nič nevymyslíš a Tvoj stres dieťatku škodí. Daj, prosím, vedieť, ako ste pochodili.

zzzzza
autor
17. mar 2025

@maminkadeticiek veľmi jedlo nepomáha, ale cítim ako keby otáčanie okolo pupka taký tlak ako valec. Asi už je unavené a spí, dnes bolo celý deň aktívne

zzzzza
autor
17. mar 2025

Teraz koplo

mijunik
17. mar 2025

@zzzzza to je super, že kólo. Možno je dieťatko naozaj len unavené ☺️ Každopádne - ak by sa Ti čokoľvek nezdalo, smer pohotovosť.

diewcatqoo
18. mar 2025

Podla mna sa babatko otocilo dolu hlavou. Tiez som to tak mala priblizne v tomto tyzdni. Bola to niekolkohodinova party v bruchu, az bolestiva. Tiez som rozmyslala, ci ist k lekarovi alebo nie. Potom to zrazu prestalo a asi o hodinu zacalo znovu kopat a citila som ich trosku inde.

majamat
18. mar 2025

moja dcera obcas spavala a bola v klude pol dna, potom sa prebrala a kopcovala. ked som sla na vyvolavacku, tiez to takbolo. v ten den nic, robili sono, pasy opakovane , krutili mi s bruchom - snazili sa ju prebudit a nic. no vsetko bolo ok. dalsi den sa rozbehla a teda to bola riadna diskoteka. tam sa im zas nepacilo aky ma pulz, lebo to zas bola mimoriadne aktivka a tym padom mala vysoky pulz. tka ma kontrolovali tiez viac. potom sa uz skludnila. porodila som az na 4den yvolavania a bola uplne ok.

takze je kludne moznost, ze sa taketo nieco deje. tusim to mavala aj moja sestra. kamoska naopak prva dcera stale akcna, druhu ledva citila.

maminkadeticiek
18. mar 2025

@zzzzza No vidis,hlavne spokojne.Uz toho bude teraz menej a menej,skor tlak,lebo babo je uz velke.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre