Silné kopanie v 27 tt

bibg
16. júl 2020

Ahojte. Som v 27 tt a maly má strašne kope. Niekedy tak boli a tak hrozné kope, že nedokážem chodiť, sedieť alebo lezat. Doslova má začne vystierat z tých kopancov. O šoférovaní ani nehovorim. Nedokážem ani šoférovať. Toto som pri prvom nemala, myslite je to ok aby to takto bolelo v 27 tt?

pininka1
17. júl 2020

Z vlastných skúseností ti píšem že čakáš akčné dieťa. Mňa druhý syn takto kopal a je to od narodenia nezastavitelne dieťa. Má 9 rokov, ale v kuse je v pohybe. Keď mal 5 mesiacov už stvornozkoval a na 9 mesiacov už chodil. Tak ti držím prsty.

alikal
17. júl 2020

moja odzaciatku kopala tak ze doktorka mi hovorila ze za jej 30rocnu prax to este nevidela. neustale sa pretacala, moje brucho vyzeralo akoby chcel vyliezt votrelec 😂 dcerka je tak normalne akcna, oproti inym detom je este docela kludna,ale mala skoro 4kila, mozno mala malo miesta? ale ak mas moc velke bolesti, nezaskodi behnut za doktorom aby si si bola ista ze je vsetko v poriadku .

bibg
autor
17. júl 2020

@pininka1 to už mi je teraz jasne. Dáva zabrať viac ako ten prvý a ten bude mat 2 roky 😄. Aj prvý syn bol taký že v 5 mesiacov lôžok a na prelome 9/10 už chodil. Tak dúfam že má to caka opäť. :D

bibg
autor
17. júl 2020

@alikal mna neboli brucho ako tak bolestivo ale neviem či sa tak pučí alebo mi tak tvrdne brucho. On nekope zvnútra do vnútornosti ale von. Mne je všetko hrozné vidieť. Každý kopanec je hneď vidieť cez šaty. Poradňu mám až za 2 týždne tak uvidim Aké to bude teraz cez víkend a podľa toho sa rozhodnem či vybehnem k dr alebo počkám do poradne.

pininka1
17. júl 2020

@bibg aj naši boli obaja takí nejakí zrýchlení. Ale ten starší je kludas povahou, ale ten mladší, ja ho volám ty moje adhd. Inak nechcem ťa strašiť, ale tie kopance ku koncu boli hrozne a navyše ani v bruchu nevedel vydržať. Museli mi zdobiť cisársky v 37tt.

bibg
autor
17. júl 2020

@pininka1 😳 cisárskym by som išla naozaj nerada. Pri prvom som bola od 20 tt otvorená na 2 cm a nakoniec som porodila až deň po termíne. Teraz je vraj všetko v poriadku. Neotváram sa ani nič tak neviem 🤷🏽‍♀️ Ale tie kopance sú fakt mega. Viem že pár dni pred pôrodom prvého sa to nedalo vydržať už a robila som všetko len aby som už porodila. Tak dúfam že nebudú musieť vyťahovať skôr.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre