icon

Som 10 dní pred pôrodom a už nevládzem

kristina2904
29. sep 2023

Ahojte dievčatá mam 10 dní do tp ale už ozaj nevládzem vôbec prechádzky sex nič nepomáha ani ananasova stava nechcem to zas hrotit do extrému ale nejaké rady ak by niekto mal pp skúsenosti? Som na cm otvorená ale to už druhý týždeň takže nič závratné

Strana
z2
smajcii
29. sep 2023

Ja mám do pôrodu presne 14 dní a neriešim, veď to dieťatko si samo povie kedy je ten správny čas 🙂 väčšinu dňa ležím a oddychujem, ešte nám bude za týmto obdobím smutno 😁 myslím, že sa zbytočne zapodievaš nejakým urýchlením, chápem, ani mne už nie je príjemne, štípe ma čele brucho, vybehli mi na ňom žily a mám pocit, že mi praskne, ale myslím, že je lepšie počkať ako sa stresovať všelijakým vyvolávaním.

veronikam33
30. sep 2023

Skús čaj z materinej dúšky, ak by ti nepomohol na vyvolanie pôrodu, mne asi pomohol pri prvom, rodila som do 24 hodín od vypitia, 10 dni do tp, mal by ti pôrod aspoň urýchliť, aby babo vyšlo skôr, moje pôrody boli rýchle 1. 3 hod, druhý 4 hod. A posledný som skoro nestihla do pôrodnice 23:30 prvá kontrakcia a 0:20 bol už von nestihli má ani vyšetriť, vlastne som rodila hneď čo som si dala dole gate na stojaka 🫣 tie dve boli deň pred termínom.

Strana
z2