icon

Som 31+0. Kedy sa mám chystať do pôrodnice?

20. jún 2021
deti95060810
20. jún 2021

v 40 tt

zanetakovacsova
20. jún 2021

Ja si myslím že 34 TT je také že radšej byť ready 😇ja napríklad už svoje veci pobalene mám už iba vyprať drobcovi veci a som hotová ale zas ja som od 11 TT doma čiže viac menej skôr z nudy ako z potreby 😃

klip0
20. jún 2021

Ak myslíš zbaliť tašku tak v tejto fáze tehotenstva by som pokúpila potrebné veci a potom to pomaličky postupne zbalila

vikybotka
20. jún 2021

Dobalila a dokúpila veci 34+6 a 35+0 som rodila 🙂

ajka0207
20. jún 2021

Záleží kedy máš na to čas a či tie veci čo balis aj vyuzivas teraz. Napr. Ja mám len jednu cestovnú tašku, takže naozaj balila som sa asi 38+0. Ale veci si kľudne môžeš kúpiť a zbaliť aj teraz. Do pôrodnice berieš väčšinu veci ktoré sa nepokazia, čiže kľudne začni baliť hneď.

lorin29
20. jún 2021

Myslím si ze 30tyzden je najlepší na balenie.. Keby nieco😊

zuzka102
20. jún 2021

V 38. Tt. som sa balila, nakoniec taška stala ešte 3 týždne doma.

petamich
20. jún 2021

na porodnej priprave nam odporucali, aby sme 35-36tt boli zbalene 🙂

lusyc
20. jún 2021

Narýchlo som balila v 30+6, ešteže som mala všetko pre seba nakúpené a nachystané. Pre malé som mala čo-to, zvyšok po pôrode, lebo ostalo mesiac v nemocnici. Človek si nevyberie.

kamagma
20. jún 2021

Kludne mozes cim dalej tym viac sa ti nebude chciet

tehotna40
20. jún 2021

Asi 32tt som nakupovala a myslím ze 34tt som balila tašku

mabenn
20. jún 2021

mesiac pred termínom

vierocka888
20. jún 2021

Pri prvom som si v 34tt pokupila veci pre seba a do týždňa som bola v nemocnici, v 37tt bol už maly na svete.
Teraz mam všetko nakúpené, som v 36tt a zajtra idem baliť kufor. Poučila som sa, lebo som pri prvom nič nemala riadne nachystané a ostalo to na manželovi.

Takže odporúčam ti nakupit si uz postupne a do kufra to vieš zbaliť hocikedy😊

beata_k
Odpoveď bola odstránená
hrasocek12
21. jún 2021

Ja som si balila tasku mesiac pred terminom, porodila som 2a pol tyzdna pred terminom na knizke 😊 tak som bola rada ze sme len schytili tasku a sli sme kedze mi praskla plodova voda vecer pred 22hou 😊

july0
21. jún 2021

@vikybotka to ste teda pekne odhladli :D

dada0902
21. jún 2021

Nič sa nestane keď si pomalú začneš chystať veci aj keď ich nedáš do cestovky ale dáš na kôpku a po kúpiš co treba

zeleny_dinosaurus
21. jún 2021

Ked som lezala v nemocnici, tak spolubyvajuca bola 36tt a lezala tam necakane nonstop od 32tt. Nemala doma ani nocne kosele, lebo ich nenosila a nemala kupene, vsetko riesil manzel cez telefon, aj jej balil veci, aj pre babo. Cize neda sa predpokladat, kedy je spravny cas mat aspon doma nejake najnutnejsie veci. Ona neratala s tym, ze by ju mohli hospitalizovat tak skoro a na tak dlho. Ja som sa napriklad balila okolo 34tt, lebo sestra tiez porodila necakane v 36tt do par hodin. Dosla do nemocnice bez veci, lebo ju ani nenapadlo, ze uz rodi 🤣 radsej mat veci aspon doma v policke, ze pripadne to partner do tasky nahadze ako kupovat plienky a kosele v 38tt. Lebo ak sa porod zacne, tak hodit to do tasky je najmenej.

zenazaba
21. jún 2021

Moje svagrine porodili vsetky deti predcasne, takze sa balili v zhone, ked im odtiekla voda. Ja som bola pobalena uz v 30.tt. Porodila som 41.tt 😄

sima1415
21. jún 2021

Ja som pri prvej balila v 32tt a rodila v 42 :D no a teraz som v 28tt a už mám všetko uložené v poličke čiže stačí iba hodiť do tašky keby to tentokrát chcelo prísť skôr :D

vikybotka
21. jún 2021

@july0 no veď som si vravela že ta moja už vedela že mama je nachystana na príchod a polnoci mi praskla voda 😂

nikapuggioni
21. jún 2021

Ja som od 33 týždňa pomaličky balíka kufor...postupne som si dokupovala veci..pretože veľa krát sa stalo ze som na niečo zabudla a keď som si spomenula mala som ešte čas dokúpiť chýbajúce veci....a ja hovorím radšej skôr ako keby bolo neskoro. Človek nikdy nevie kedy sa bábätko vypýta
na svet