Som 38+0. Ako sa pripraviť na pôrod?
Ako sa pripravit na pôrod ako vyvolavať...
Tepla vana. ;) Mne to vsetko dopomohlo k otvaraniu sa. A porodila som den po termine.
@ivangeline vdaka 🙂
Na mnatiez nezabrala tepla vana, schody, sex, pikantne, nic... Slecna otalala 5 dni a v noci pred nastupom do nemocky praskla voda a uz to islo. Den predtym som stala pri sporaku a robila palacinky, skus 😁
@es2021 hej, mala som naplanovany prijem v stredu, v piatok pred tym mi zacali kontrakcie, v sobotu rano sme sli do porodnice a oni nic nenamerali ale nepacili sa im maleho odozvy, tak ze si ma tam nechaju - cely vikend som mala silne poslicky az mi v pondelok o 3:00 rano odtiekla voda a uz to slo 🙂 14:47 sa narodil - sa smejeme, ze si to vypocital (muz je matematik, ze to ma po nom) a prisiel ked bolo prazdno na porodnych salach 🤷♀️ cez vikend baby pomaly na chodbe rodili a ja luxusne sama
Mne nepomohlo nič a to som-chodila po schodoch, sexovala, pila ostružinu malinovu, fitlopta aaaaaaa nič a to ani oxytocín nepomohol. 😂😂😂😂 ale ty niesi ja takze skúšať čo som napísala. Držím palce ❤️❤️❤️✌🏻
veľa sa prechádzaj a veľa sexuj 😉
@krrisstina bez

mozes skusit babske rady tipu - sex, schody, dlha prechadzka, pikantne jedlo, zazvor, malinnik caj, skakat na fit lopte, napoj zo zazvoru, skorice a klinceka - mne nezabralo nic 🙂 prenasala som, mala som naplanovane vyvolavanie ale napokon mlady muz chcel prist sam