icon

Som 38+0. Ako sa pripraviť na pôrod?

8. aug 2021

Ako sa pripravit na pôrod ako vyvolavať...

petamich
8. aug 2021

mozes skusit babske rady tipu - sex, schody, dlha prechadzka, pikantne jedlo, zazvor, malinnik caj, skakat na fit lopte, napoj zo zazvoru, skorice a klinceka - mne nezabralo nic 🙂 prenasala som, mala som naplanovane vyvolavanie ale napokon mlady muz chcel prist sam

ivangeline
8. aug 2021

Tepla vana. ;) Mne to vsetko dopomohlo k otvaraniu sa. A porodila som den po termine.

autor
8. aug 2021

@ivangeline vdaka 🙂

es2021
8. aug 2021

@petamich mne chodenie po schodoch vyvolalo akurát riadnu svalovicu na lýtkach 😁

petamich
8. aug 2021

@es2021 ja uz som bola zufala 🙂 nic nefungovalo, tak som sa na to vykaslala, naplanovali prijem a aha, ked sa mlady muz rozhodol...cize ja uz moc na tie babske reci

es2021
8. aug 2021

@petamich takže stihol predtým než si šla na príjem? Tiež už máme po termíne, tak skúšam ale za mňa nič nefunguje zatiaľ .. čiže už len čakám😊

veronice
8. aug 2021

Na mnatiez nezabrala tepla vana, schody, sex, pikantne, nic... Slecna otalala 5 dni a v noci pred nastupom do nemocky praskla voda a uz to islo. Den predtym som stala pri sporaku a robila palacinky, skus 😁

es2021
8. aug 2021

@veronice toto som už veľakrát čítala že sa deti rozhýbali deň pred nástupom do nemocnice 😊 žeby vycítili to že ich chcú už zavolať na svet ?😊

veronice
8. aug 2021

@es2021 nooo je to mozne 😁 aj ked teda moj porod nakoniec skoncil akutnou sekciou aaale tak to uz clovek nenaplanuje ako to skonci... Hlavne ze vysla von 😊👍❤️

petamich
8. aug 2021

@es2021 hej, mala som naplanovany prijem v stredu, v piatok pred tym mi zacali kontrakcie, v sobotu rano sme sli do porodnice a oni nic nenamerali ale nepacili sa im maleho odozvy, tak ze si ma tam nechaju - cely vikend som mala silne poslicky az mi v pondelok o 3:00 rano odtiekla voda a uz to slo 🙂 14:47 sa narodil - sa smejeme, ze si to vypocital (muz je matematik, ze to ma po nom) a prisiel ked bolo prazdno na porodnych salach 🤷‍♀️ cez vikend baby pomaly na chodbe rodili a ja luxusne sama

beata_k
Odpoveď bola odstránená
gabika9878778
8. aug 2021

Mne nepomohlo nič a to som-chodila po schodoch, sexovala, pila ostružinu malinovu, fitlopta aaaaaaa nič a to ani oxytocín nepomohol. 😂😂😂😂 ale ty niesi ja takze skúšať čo som napísala. Držím palce ❤️❤️❤️✌🏻

bambuliii
10. aug 2021

veľa sa prechádzaj a veľa sexuj 😉

krrisstina
Autor odpoveď zmazal
pallovas
12. aug 2021