Som po termíne a malému sa nechce ísť von
Ahojte baby , ja už chcem rodit ale malemu sa nejak nechce ako mu pomožem? Nechcem na vyvolavačku . Už som po termine..
@timeabucova ja som ešte v deň pôrodu komplet umyla kuchynskú linku, okno, proste komplet kuchyňu, ešte som sa smiala a vravím mužovi, no byt už mám na kompletku umytý, môžem ísť rodiť a aj som o pár hodín porodila 😂😂😂
@veronika4495 s tehotnou v aute? U mňa by to bolo na rozvod. Sorry, ale takýchto šoférov by som bola a papiere im spláchla.
@lucecita to si kupim zajtra a dam si na to čili omačku🤣🤣ale nie
už som si dala teplu sprchu na bruško aj sex sme dali ale bez spermii kvoli tym cipkom ale lepsie nieco ako nic zajtra vyndem bytovku po schodoch myslim ze je 8 poschodova kupim si konzervu ananasu a hadam sa maly pohne ak nie budem skušat aj dalej 😀
Mne nepomohlo nič, umyvala som podlahu po štyroch, každý deň dlhé prechádzky, skákala som na fitlopte. Nakoniec som mala 2 vyvolávacky a ani po tých nič, cisarak musel byť (ale mne uz pri vyvolavackach odtekala voda)
@timeabucova u mna kombinácia - horúca vaňa 30min (s dopustanim), extra štipľavá pizza a 2min sex (alebo niečo také 😁) 🙂 do rána som chodila na wc, čistila som sa a ráno o 7mej na pohotovosť so zvláštnym pocitom a to som rodila 😁
Kamarátke zabral čaj z malinových listov 🙂
@timeabucova pri sexe prave tie spermie spustaju porod ;) ale iba ak je krcok zrely.
Mne nic nepomohlo ,nezabrala ani vyvolavacka, ale vela robi asi aj psychika