icon

Som pred termínom a necítim pohyby

dominikachna
3. feb 2022

Sú tu mamičky čo mi vedia poradiť. Mám 4 dni do termínu a od rána necítim malej pohyby ....

Strana
z2
miskamicha
3. feb 2022

@dominikachna ja som to tak.mala vecer pred porodom... ale potom ked som sedela v aute xestou na pohotovost tak sa rozhybala.
Dufam ze si bola k.lekarovi..drzim palce

simona139469
3. feb 2022

@dominikachna snad budete vporiadku. Daj vedieť ako si dopadla🍀

sejbipi
3. feb 2022

Snáď je všetko v poriadku …

dominikachna
autor
4. feb 2022

Mňa si tu nechali v nemocnici mala si dáva spací deň keďže za 3 dní mám termín tak my mám prednosta Mlynček povedal že už má tu nechajú až kým neporodím ráno mi trošičku odtiekla hlienova zatka taká malá machulka ale od vtedy nič môže byť že sa to postupne spustí ??

simonah73
4. feb 2022

@dominikachna mne rano tiez odtiekla hlienova zatka a mala isla von az na dalsi den aj to po tom uz neviem ako sa vola hmate.

simonah73
4. feb 2022

@dominikachna googlila som, Hamiltonov hmat.

drahomirrra
4. feb 2022

@dominikachna Hlavne si straz pohyby, kludne si ich aj pocitaj. Ku koncu je sice normalne, ze sa babatko hybe menej, ale akekolvek zmeny co nie si na ne zvyknuta hlas osetrujucemu lekarovi, nech natocia monitor. Mala moze mat spaci den, ale moze mat aj velmi obtoceny/priskrteny pupocnik a podobne.
Je velmi dobre ze si hospitalizovana. Vela stastia a pohodovy porod 🙂

lienka.7
4. feb 2022

@dominikachna tiez som to mala (ale pohyby som citila) začala odchádzať pomaly zátka a do 24 hod.som aj porodila.

dominikachna
autor
4. feb 2022

Ja som mala kontrakcie každé 3 min a poslali naspäť dole je pravda. Že plodová voda sa musí z farbiť na blízke na modro .....dvakrát my to vyšlo pozitívne a za to že som troška na vlozke nemala teraz nič poslali ma dole

dominikachna
autor
5. feb 2022

Dnes sa mi narodila dcérka ❤️❤️Frederika 3260g a 47 CM

drahomirrra
5. feb 2022

@dominikachna Srdecne blahozelam! Nech ste zdrave ! ❤️❤️❤️ Vitaj Frederika, mas krasne meno😉

dominikachna
autor
5. feb 2022

@drahomirrra ďakujeme ❤️❤️

fiirsttiime
5. feb 2022

@dominikachna blahoželám 🥰

cacianka
5. feb 2022

🍀🌻🍀🌼🍀🌺🍀🌹🍀

luna379
5. feb 2022

Bože taká som šťastná aj za teba ❤️ Veľmi túžim po tom byt tehotná a mat bábätko… som rada že ti to dobre dopadlo ❤️❤️❤️

katie253
6. feb 2022

@dominikachna krásne, blahoželáme zo ❤️. Nakoniec všetko dobre dopadlo 🤱🌷

larisa
6. feb 2022

Gratulujem a veľa zdravia prajem
@dominikachna

floppyfloppy
6. feb 2022

@dominikachna gratulujem, veľa zdravia!!!

miskamicha
6. feb 2022

@dominikachna blahozelaaaaaaam🥰

veronikalubko
6. feb 2022

@dominikachna gratulujem ❤️veľa zdravíčka ❤️❤️❤️

simona139469
7. feb 2022

@dominikachna jeej… až teraz som si to všimla. Som rada že to dobre dopadlo. Gratulujem

dominikachna
autor
8. feb 2022

A už som na svete 5.2.2022 3260g a 47cm Volám sa Frederika Chňapekova

asocial
8. feb 2022

gratulujem ku krasnej dcerke 🙂 vela zdravia

snehulienka82
10. feb 2022

@dominikachna je krásna! Som rada, že to dobre dopadlo. Niekedy aj ja mám také divné myšlienky... Ešte mám čas, termín mám až koncom marca. Prajem veľa zdravia

Strana
z2