Som pred termínom a necítim pohyby
Sú tu mamičky čo mi vedia poradiť. Mám 4 dni do termínu a od rána necítim malej pohyby ....
@dominikachna snad budete vporiadku. Daj vedieť ako si dopadla🍀
Snáď je všetko v poriadku …
Mňa si tu nechali v nemocnici mala si dáva spací deň keďže za 3 dní mám termín tak my mám prednosta Mlynček povedal že už má tu nechajú až kým neporodím ráno mi trošičku odtiekla hlienova zatka taká malá machulka ale od vtedy nič môže byť že sa to postupne spustí ??
@dominikachna mne rano tiez odtiekla hlienova zatka a mala isla von az na dalsi den aj to po tom uz neviem ako sa vola hmate.
@dominikachna googlila som, Hamiltonov hmat.
@dominikachna Hlavne si straz pohyby, kludne si ich aj pocitaj. Ku koncu je sice normalne, ze sa babatko hybe menej, ale akekolvek zmeny co nie si na ne zvyknuta hlas osetrujucemu lekarovi, nech natocia monitor. Mala moze mat spaci den, ale moze mat aj velmi obtoceny/priskrteny pupocnik a podobne.
Je velmi dobre ze si hospitalizovana. Vela stastia a pohodovy porod 🙂
@dominikachna tiez som to mala (ale pohyby som citila) začala odchádzať pomaly zátka a do 24 hod.som aj porodila.
Ja som mala kontrakcie každé 3 min a poslali naspäť dole je pravda. Že plodová voda sa musí z farbiť na blízke na modro .....dvakrát my to vyšlo pozitívne a za to že som troška na vlozke nemala teraz nič poslali ma dole
Dnes sa mi narodila dcérka ❤️❤️Frederika 3260g a 47 CM
@dominikachna Srdecne blahozelam! Nech ste zdrave ! ❤️❤️❤️ Vitaj Frederika, mas krasne meno😉
@drahomirrra ďakujeme ❤️❤️
@dominikachna blahoželám 🥰
🍀🌻🍀🌼🍀🌺🍀🌹🍀
Bože taká som šťastná aj za teba ❤️ Veľmi túžim po tom byt tehotná a mat bábätko… som rada že ti to dobre dopadlo ❤️❤️❤️
@dominikachna krásne, blahoželáme zo ❤️. Nakoniec všetko dobre dopadlo 🤱🌷
Gratulujem a veľa zdravia prajem
@dominikachna
@dominikachna gratulujem, veľa zdravia!!!
@dominikachna blahozelaaaaaaam🥰
@dominikachna gratulujem ❤️veľa zdravíčka ❤️❤️❤️
@dominikachna jeej… až teraz som si to všimla. Som rada že to dobre dopadlo. Gratulujem
gratulujem ku krasnej dcerke 🙂 vela zdravia
@dominikachna je krásna! Som rada, že to dobre dopadlo. Niekedy aj ja mám také divné myšlienky... Ešte mám čas, termín mám až koncom marca. Prajem veľa zdravia

@dominikachna ja som to tak.mala vecer pred porodom... ale potom ked som sedela v aute xestou na pohotovost tak sa rozhybala.
Dufam ze si bola k.lekarovi..drzim palce