Som v 26. týždni a pribrala som 11 kg
Ahojte tehulky, som v 26tt pribrala som už 11kil,myslite ze to je veľa? Nejak sa neprejedam, ale ide to aj tak hore..
Je to dost. Mozno si len ty myslis,ze nejes vela. Zalezi aj co jes,nielen kolko. Zdrabo sa stravovat.
@simona1712 tak ja si myslím že veľa záleží aj od váhy na začiatku tehotenstva. Vôbec nerieš že už 11. pri prvej dcérke som pribrala cca 16-17 kíl...moja začínajúca váha bola 64-65...po nej som ale do roka schudla na 54-55....takú váhu som za slobodna nikdy nemala ...Pri ďalšom tehotenstve som pribrala 26 kíl🙄 bola som zhrozená. Že čo sa deje...ale do roka po pôrode som mala znova 55...a takto to bolo pri každom jednom tehotenstve s rozdielom 1-3kila. Takže ja som sa vždy smiala že najprv musím pribrať váhu čo bola zacinajuca pri prvom a až potom tehotenské kilečka😉
@simona1712 je to individuálne. Sú kočky čo priberú zi zaciatku a posledný trimester chudnú. Sú kočky čo nič nepriberu a posledný trimester nárazovo ( ja som v tvojom týždni mala iba 3 kg navyse ale posledný vtrimester som priberala len čo som sa na váhu pozrela ( v 42tt som mala plus 13).
A sú kočky čo priberú 30 kg a schudnú do pol roka len dojčením.
@simona1712 koncim 26tt a pribrala som 10kg a nie nejem za dvoch, jem uplne normalne, nejako sa neobmedzujem ale ani neprezieram a to som v 1trimestri schudla, lebo mi bolo neskutocne zle, teraz priberam z vecera do rana, su zeny co priberu menej, co priberu viac, je to podla mna individualne, tak pohnem zadkom po porode, budem chodit na dlhe prechadzky a zacnem behat hned ako sa bude dat (aktivne som behala pred tehotenstvom)
@simona1712 ja som zacala 24.tt a pribrala som ledva 3 kila. Pri prvom babu som cca v tomto tyzdni pribrala 9 kil. U kazdeho je to individualne, dost robi aj genetika, hormony, atd. 🙂 neboj ked sa babo narodi, zhodis aj co nemas 🙂 kamoska pocas tehu pribrala 25 kil, nakoniec sa zistilo, ze zadrziava vela vody a teraz uz je po pol roku na povodnej vahe 🙂
V prvom tehotenstve som pribrala ledva 10kg a teraz som 31tt a už mám 16kg navyše...vôbec to neriešim nejak,malý sa má dobre a to je hlavné
Som v 25tt a mam stále ešte menej, ako na začiatku tehotenstva. Prvých 5 mesiacov som pregrcala, schudla som 5kg a mam nazad len 3kg zatiaľ.... ale ja mam pôvodnú váhu vysokú.... tak isto som to mala aj pri staršom.
Ja pri kazdom cca 20kg. Som 3ti krat tehotna a mozem sa snazit kolko chcem.. aj tak priberam.. :D
no aj dosť... ešte rátaj do konca tehu min. 5 kg...
ale záleží aj od toho aká si postava, pretože mne gyn. odporučila pribrať min. 15 kg - a to sa mi nepodarilo nikdy... 😉
ale neboj , kojením váha ide super dole....👍
Ja som tiež tak do 30tt okolo 11kil pribrala,dokopy okolo 15..ked som prišla z pôrodnice ostalo mi 5..ale som 5mesiacov po pôrode,a stále ich mám(nestíham poriadne jesť a zo začiatku po pôrode mi veľmi chutilo sladké) takže vsetko je indivindi 😁 ale beriem aj hak a kojenie malo na mňa tiež opačný efekt 😁 by som povedala že telo pri kojeni si ukladalo všetko čo som zjedla..
Podla mna sa neda napisat ci vela ci malo. Ja som nizka, celkom chuda a pri prvom som pribrala 18kg (co mesiac to 2kg, islo to pravidelne hore). A to som sa neprejedala, cvicila... po tehotenstve som zhodila rychlo 15kg, tie posledne 3kg isli pomalsie. Teraz priberam tak isto, som 20tt a mam +7kg ale tentokrat kludovy rezim 🤷♀️ Neriesim to, neviem co mam ine robit aby som nepriberala (stravujem sa pomerne zdravo, vyprazane a podobne ja nemusim...).
@simona1712 mne všetci hovorili že nepriberiem veľa, mala som 50 kg a bum pribrala som 18 kíl ale všetko to zišlo asi do 4 mes po pôrode 🙃 ak sa nenapchavas čokoládami celé dni tak podľa mňa je to ok

Dost...najdu sa tu zeny co ti napisu ze je to normal, ze su aj zeny co priberu 30 kg a ozvu sa aj zeny ktorym sa to bude zdat vela na 26 tyzden....ja som za cele tehu dala +10 kg. Ale kazda je ina. Jedz zdravo ale urcite nie za dvoch!