Som v 28. týždni a bábo sa šmýka dolu. Čo mám robiť?
Som v 28tt a nie len že sa mi drobec šmýka dolu ale mám už asi 3 týždne neznesitelné bolesti v chrbtici. Vôbec neviem čo robiť. Priatel ma upokojuje že to bude v poriadku iný zasa že možno chce bábo už von. Podla mna mám na rodenie ešte čas ale fakt neviem čo si mám myslie. Ďakujem vám vopred za rady 🙂
Nechapem ani ja..ja som lezala celých 9 mesiacov hore nohami a bolo fajn,lebo tiez sa maly ponahlal stale von..nastastie termin bol nacas,ale toto treba riesit skor,ako bude neskoro buduca mamicka 😉
no, to ze mas cas neznamena, ze si to mysli aj dieta, ja som toto riesila od 25tt, ked mi rovnakymi priznakmi zacal porod a hned ma nechali v nemocnici do konca a lezala som dolu hlavou, takze asi by som to skor ako tu riesila u lekara a so zbalenymi vecami do nemocky......
určite ak sú veľké bolesti ísť na pohotovosť!!!!! nie doma čakať čo sa stane ... a ak nie, chod ku svojej gynde, nech ťa pošle bud na sono alebo nech ťa riadne prezre ...
samozrejme konzultovat problem s doktorom to v prvom rade....... osobne by som zacala brat magnezko a cez noc si podkladat panvu aby dieta netlacilo na krcok....mat kludovy rezim....

a čo tak sa spýtať u svojho gynekologa??? 🙄