Som v 34. týždni a cítim pichanie
Ahojte babi som v 34+4 tt a mám take pichanie zo spodu niekedy nemôžem poriadne ani dať krok máte to tiež tak niektorá a čo to vlastne znamena ?
A je to v poriadku ?? Nemusím sa báť ?
@deniska2222 ja to mám tiež už od nejakého 17ttaj skôr momentálne som v 22tt neviem u mňa sa vtedy zistila infekcia ale občas to mávam aj teraz a ja si myslím, že je to bábo
@deniska2222 Aj ja som to mala a rodila som v 37.tyzdni. Vela som chodila. Mala by si uz viac oddychovat.
Ja som to mala v prvom tehu ale az v 38 tt, vela som vtedy chodila a v ten vecer mi aj odisla plodova voda...treba vela oddychu a klud...ja som vtedy bola v nakupnom centre a na ohnostrojovej show 😂
@lejka01 ja tiež mám podozrenie že mi uniká plodovka lebo niekedy mám mokré gate zajtra idem zo pozrieť no dúfam že nie v piatok budem v 35 tt a ešte nechcem rodit
@deniska2222 moze to byt len vodnatejsi vytok, ku koncu tehu som ho mala viac nez dost...ked mi odisla plodovka tak to bol brutal prud a ked mi potom unikala / 48 h som cakala v nemocke ci sa spusti porod/ tak to bolo dost take citelne mokro...ked sa ti nieco nezda tak šup do nemocnice, drzim palce nech babo este pocka v brusku 😊
@lejka01 ďakujem 😊 snáď tam v brušku ešte vydrží aspoň 3 týždne 🙂

ja som to mala pri oboch detoch uz od nejakeho 5 mesiaca. ledva som presla par metrov. (pocit, akoby mi chcelo dieta vyjst von🙂