icon

Som v 36. týždni a objavila sa mi ružová krv

jerrz
25. sep 2017

Ahojte . Potrebujem poradiť. Som v 36 tt . Dnes som bola v poradni . Všetko v poriadku. No teraz počas mocenia sa mi na toaletaku objavili tri také slabucko ružové bodky už dva krát čo som bola na WC. Môže to byť niečo z toho steru? Alebo je to niečo vážnejšie? Ďakujem za odpovede.

karmela
25. sep 2017

@jerrz ahoj radšej by som zašla k dr na tvojom mieste keď to neustane do večera..Máš aj bolesti?

sadika
25. sep 2017

Ak ti bral ster na streptokoka,tak ano ke to z toho. Mna pocas vysetrenia upozornil dr. ze sa moze objavit krv.

jerrz
autor
25. sep 2017

@karmela nie nemám bolesti. Len pri pohybe ma picha tam dole . Ale to mi dnes povedal gynekológ že to je ok že malý je už nizsie preto je to.

jerrz
autor
25. sep 2017

@sadika Áno presne bral mi ten ster. Lenže mi nepovedal že to môže byť. .. Tak super v tom prípade by som bola na kľude 😊

katrin21
25. sep 2017

po vysetreni moze byt vytok, ak krvavy.... to je OK.. krcok je uz prekrveny riadne, takze bezna vec...

jerrz
autor
25. sep 2017

Ďakujem vám. 😊

marlenka222
25. sep 2017

@jerrz jeeej moja situacia. Po kontrole v 36tt tak isto a o 2 tyzdne som porodila. Odisla mi plodova zatka. Pokial nemas bolesti, nohy hore,cajik s medikom a klud.

jerrz
autor
26. sep 2017

@marlenka222 fuha na to ešte nie som pripravená 😄 môj doktor mi povedal že mi dáva ešte mesiac že by som mohla vydržať. Inak ta ružová bola iba včera počas cikania 3 krát na toaletaku a dnes ráno už nič.

marlenka222
26. sep 2017

@jerrz ja som bola v ten den porodu rychlo este na kontrole ze ci ok. Hej jasne vsetko ok. Tiez maly ani zostupeny nebol,nic nenasvedcovalo porodu. Vecer ma muz odviezol s bolestami a v noci sa drobec narodil. Expres rychlo. Aj mi je to trosku luto lebo som tiez nebola pripravena a vsetko sa zomlelo akoby bezo mna :D

jerrz
autor
26. sep 2017

@marlenka222 no tak teda som zvedavá či budem mať rovnaký scenár ako ty.