icon

Som v 36. týždni a stále chodím na wc

deedeex2
2. feb 2016

Ahojte baby som v 36tt a stale musim chodit na velku aj pocas noci je to normalne?

cottonwomen
2. feb 2016

veeeeľa tlačíš do hlavy 😀

deedeex2
autor
2. feb 2016

@cottonwomen prave naopak jem dost malo

stanka2612
2. feb 2016

@deedeex2 je to normalne 🙂

kkkpoker
2. feb 2016

ja som za 15 hodín porodila.

stanka2612
2. feb 2016

@deedeex2 prepac,zle som si vsimla,myslela som na malu...ak stale chodis na velku to neviem,ci je v poriadku

severanka90
2. feb 2016

@deedeex2 ak si nic divoke nepojedla tak coskoro porodis. Telo sa cisti. Ja som po tychto "prehankach" trikrat porodila, vzdy tak do dvoch dni. A vzdy tak 10dni pred terminom.

deedeex2
autor
2. feb 2016

Vcera som jedla vysmazany syr a zemiaky nikdy mi to nerilo zle....a od 3 v noci som bola asi 5 krat na wc...bojim sa ak je to predzvest porodu nemam este vela veci nachystanych....ani psychicky som neni pripravena

luciferkax
2. feb 2016

môj názor D :D ja som dovečera porodila :D :D ked som takto chodila na wc, raz dva chystaj :D

carrie4
2. feb 2016

no presne, telo sa čistí, pripravuje na pôrod 🙂

tajka1986
2. feb 2016

@deedeex2 syr je tazky a mastny,predtym ti nemusel vadit ale teraz mozno telo inak zareagovalo. Nabuduce skus lahsiu veceru :-P Mna tiez prehana z takych jedal a to ani tehu niesom 😀 ale radsej sa zacni chystat aby si nezostala nepripravena 🙂

qidko
2. feb 2016

@deedeex2 Nestresuj moja vsetko bude ok to co Ti chyba dokupis a teras si vychutnavaj posledne dni teh. Ak uz raz pride ten nadherny uzlicek stastia velmi si neodychnes takze pekne si sadni daj si caj pust si hudbu a odychuj vsetko bude v najlepsom poriadku drzim palceky🙂

deedeex2
autor
2. feb 2016

@tajka1986 som ten typ tehulky ze nemam problemy jem na co mam chut....ale asi si zacnem davat vacsi pozor ....dufam ze je to len tym syrom

deedeex2
autor
2. feb 2016

@luciferkax bolesti nemam ale ziadne

tajka1986
2. feb 2016

@deedeex2 poznam to ja som este v den porodu vysmazala zemiakove placky 😀 😀

candii
2. feb 2016

Samozrejme ze je to normalne.. vsak male ti tlaci na mocovy mechur.. ja som sa v noci ani nevyspala co som vkuse na WC behala..

candii
2. feb 2016

@candii sorry myslela som na malu 😂😂 no na velku je to tiez normalne.. telo sa cisti a pripravuje na porod..

katka1981
2. feb 2016

@candii, ona chodi na velku

@deedeex2, jedna z moznosti moze byt aj ze mas crevnu virozu. Hlavne vela pi, aby si nebola dehydrovana.

luciferkax
2. feb 2016

@deedeex2 nepoteším, ale ani ja som nemala, bolesti začali až dve tri hodky pred pôrodom. každopádne čo má prísť, príde :D :D môžeš mať aj črevnú virozu, veľa pi, a oddychuj :D

zuz02
2. feb 2016

Ja som pri kazdom z troch tehu chodila posledny mesiac pred porodom casto na velku. Min.3-4krat denne. V noci nie. A rodila som v termine. Moje telo sa takto precistovalo az mesiac. Ale ved uvidis, co z toho bude. Mozno ti len ten syr nesadol.

arwen88
2. feb 2016

Ja som to tiez.mala,asi mesiac.pred.porodom som.na velku chodila casto...a aj v den porodu,aj kazdu hodinu,takze ani klistir nebolo treba 🙂 telo pracuje ako ma,to je dobre,aj ked je to.asi otravne...ale je teraz aj vela.crevnych viroz,tak.si davaj pozor na seba