Som v 36. týždni a stále chodím na wc
Ahojte baby som v 36tt a stale musim chodit na velku aj pocas noci je to normalne?
@cottonwomen prave naopak jem dost malo
@deedeex2 je to normalne 🙂
ja som za 15 hodín porodila.
@deedeex2 prepac,zle som si vsimla,myslela som na malu...ak stale chodis na velku to neviem,ci je v poriadku
@deedeex2 ak si nic divoke nepojedla tak coskoro porodis. Telo sa cisti. Ja som po tychto "prehankach" trikrat porodila, vzdy tak do dvoch dni. A vzdy tak 10dni pred terminom.
Vcera som jedla vysmazany syr a zemiaky nikdy mi to nerilo zle....a od 3 v noci som bola asi 5 krat na wc...bojim sa ak je to predzvest porodu nemam este vela veci nachystanych....ani psychicky som neni pripravena
môj názor D :D ja som dovečera porodila :D :D ked som takto chodila na wc, raz dva chystaj :D
no presne, telo sa čistí, pripravuje na pôrod 🙂
@luciferkax bolesti nemam ale ziadne
Samozrejme ze je to normalne.. vsak male ti tlaci na mocovy mechur.. ja som sa v noci ani nevyspala co som vkuse na WC behala..
@deedeex2 nepoteším, ale ani ja som nemala, bolesti začali až dve tri hodky pred pôrodom. každopádne čo má prísť, príde :D :D môžeš mať aj črevnú virozu, veľa pi, a oddychuj :D
Ja som pri kazdom z troch tehu chodila posledny mesiac pred porodom casto na velku. Min.3-4krat denne. V noci nie. A rodila som v termine. Moje telo sa takto precistovalo az mesiac. Ale ved uvidis, co z toho bude. Mozno ti len ten syr nesadol.
Ja som to tiez.mala,asi mesiac.pred.porodom som.na velku chodila casto...a aj v den porodu,aj kazdu hodinu,takze ani klistir nebolo treba 🙂 telo pracuje ako ma,to je dobre,aj ked je to.asi otravne...ale je teraz aj vela.crevnych viroz,tak.si davaj pozor na seba

veeeeľa tlačíš do hlavy 😀