icon

Som v 38. týždni a vraj bábo bude malinké

adikaa259
7. nov 2018

Dobrý deň/večer... Som v 38tt a dnes som bola prvý krat pri inom lekárovi na kontrolu, keďže moj lekár nemá zmluvu s nemocnicou tak mi odporúčil ku porodu svojho kolegu.. Vždy bolo všetko ok no dnes mi ten druhý povedal, že budem mať maličké bábatko vraj ani 2,5kg.. a čudoval sa prečo ma nato neupozornil moj lekar vraj prečo mi nerobil viac ultrazvukov a pod.. Inak je vraj všetko v poriadku len tá hmotnosť.. ale to by nemal byť žiaden problem ? Ďakujem za odpovede .. som taka trocha z toho vykoľajená lebo doteraz nič negatívne a dnes som mala pocit akoby pochybovali nad "prácou" mojho gynekológa .. Inak budem prvorodička takže preto takéto stresy :D 🙂

Strana
z2
hanka_se
9. nov 2018

mne na zaciatku 37 tyzdna tiez vraveli, ze mala bude malicka, ze podla ich vypoctov ma tak 2300-2500g. Narodila sa 37+5tt a mala 2850g a 48cm. Dnes ma 4,5 roka a vysku 112cm a to my s muzom sme z tych nizzsich 🙂 cize asi vsetko dohana. Je to nase krasne slniecko, je zdrava a sikovna. Cize z toho si nic nerob, je to vsetko len orientacne. Musis verit svojmu telu a babatku, ze si berie vsetko co potrebuje 🙂

Strana
z2