icon

Som v 38. týždni tehotenstva a necítim pohyby

domkaw
20. aug 2025

Baby. Bola som teraz na pohotovosti lebo malý sa 3 hodky vôbec nehýbal vôbec som ho necítila.
Na pohotovosti urobili sono, ctg a prietoky všetko bolo v poriadku. Lekár skonštatoval že môžem ísť domov že on nevidí dôvod aby som ostala. Odchádzali sme stym že malý sa stále nehýbe. Doma mi dal len jeden kopanec a nič. Som z toho na prášky lekár sa vyjadril že keď sa nepohne do večera tak sa môžem vrátiť a ma hospitalizuje pre môj pokoj.
Noe tu niekto kto cíti malo bábätko? Som 38tt2

Strana
z2
anonym_88da5d
20. aug 2025

3 hodiny sa nehýbal? Inokedy sa ti akože hýbe nonstop? 24/7 keď ťa to vystrašilo? Ja mám teda deti tri a nikdy som neriešila že sa pár hodín nehýbali. Veď aj oni spia, majú už menej miesta atď atď.

gregik66
20. aug 2025
@anonym_88da5d

3 hodiny sa nehýbal? Inokedy sa ti akože hýbe nonstop? 24/7 keď ťa to vystrašilo? Ja mám teda deti tri a nikdy som neriešila že sa pár hodín nehýbali. Veď aj oni spia, majú už menej miesta atď atď.

@anonym_88da5d ak by tu napisala ze necitila pohyby 3hodiny, cakala, stale nic, cakala… a nieco sa stalo, tiez by si bola taka hrdinka?

gregik66
20. aug 2025

@domkaw ahoj, ako? Rozhybal sa?

domkaw
autor
20. aug 2025
@gregik66

@domkaw ahoj, ako? Rozhybal sa?

@gregik66 ahoj áno. On už včera večer po príchode z nemocnici sa rozhýbal a dnes celý deň pekne sa hýbal.

Strana
z2