icon

Som v 40. týždni a otvorená na špic prsta

27. máj 2022

Ahoj. Doteraz som vzdy na poradni pocuvala ako sa maly este nechysta, ze je vysoko. To iste som mala s prvym synom. Teraz som otvorena na spic prsta, krcok makky, CV 2.5 a hlavicka nalieha na vchod. Ste tu niektora, ktorej sa porod rozbehol dajme tomu par dni po takomto naleze? Lebo uz by som to ozaj najradsej mala za sebou. Piste prosim hlavne tie, co ste porodili idealne hned v ten/druhy den 😅 ja dnes este idem malemu do skolky na vystupenie a potom uz mam v plane len porodit 👶

Strana
z2
autor
1. jún 2022

@ankare dakujem
Praveze, ja mam stale take menstruacne bolesti, ale su nepravidelne. Vzdy vecer cakam, ze snad ma v noci zobudi uz bolest a stale nic. Aj pichanie zo spodu, krize ma bolia.... Ale nic sa nestupnuje. Musim len vydrzat

monika07142019
15. jún 2022

Ahoj, kedy si nakoniec porodila ? Museli vyvolávať?

autor
15. jún 2022

@monika07142019 ahoj. Porodila som presne na termin. Pomohol mi hamiltonov hmat, ktory mi spravili den pred porodom. Akurat, ze porod sa mi najskor rozbehol a potom to cele zastavilo. Neotvarala som sa dalej. Tak mi davali oxitocyn. Po infuzke ani nie.za hodinu bol maly na svete. Ale ta hodina bola.brutal 🤐

aduska0001
25. sep 2022

Ja som otvorená na 1cm termín mám 26.9. a stále nič. Dúfam že nebudem prenášať. Tiež by som to chcela mať už za sebou. Do toho som dostala zápal močových ciest. Tak sa bojím či nepôjdem cisárskym. Uvidíme..

aduska0001
25. sep 2022

Tak isto mám aj ja. Hlavné to pichanie zo spodu. A tlačenie na panvu. Sú dni kedy neviem ani vstať s postele tak ma bolí panva..

Strana
z2