Som v 8. mesiaci tehotenstva a málo zjem
ahojte, mam taky problem, tehotne jedia vela a ja som presny opak, ako to je mozne? nevladzem dojest ani tanier vyvaru ☹ take mam vpodstate cele tehotenstvo, skutoccny hlad pocitujem iba v noci a aj tak mi na zasitenie staci jogurt a zas viac nejde domna.......nechapem, stalo sa tu uz niektorej z vas?
Dakujem
@fronculka a v čom je vlastne problém?? Pokiaľ máš dobré výsledky z vyšetrení u lekára tak nevidím dôvod zbytočne sa stresovať. Ak máš pocit, že ti chýbajú vitamíny a nevieš sa donútiť zjesť ich vo forme ovocia či zeleniny tak siahni po umelej náhrade - vitamínoch pre tehotné. Nebudeš prvá ani posledná 😉 😉
Mne tiez nechutilo a nevladala som. Je to normalne.
Nie si sama, ja som v 7.mesiaci a jem mensie porcie ako moj 3r. syn 🙂 Proste mam brucho ulozene tak, ze ho mam rovno pod prsiami a tak mi tlaci na zaludok, ze aj 1 rohlik jem na 2x. Tak jem malicko a radsej castejsie, lebo potom mi je zle, brucho mi ide roztrhnut ake je napnute. Nikde nie je napisane, ze tehotne musia jest 2x tolko ako netehotne, to su len vyhovorky 🙂
Ja som v polovici 6 mesiaca a tiež zjem menej, malé porcie , a niekedy sa mi ani večera nezmestí, tak idem bez večere spať, ale to iba vtedy ak ani necítim hlad. Niekedy mám zas chute na všetko ale bohužial dať si nemôžem, lebo nemám kam a ak si dám aj napriek tomu , tak ma potom pekne bolí a ťahá žalúdok.
@fronculka Na druhej strane sa utešujem že aspon veľ nepriberiem. A váhu majú bábätka krásnu , takže v pohode.
presne, teraz asi 2 týždne dozadu pociťujem, že mi je veľmi zle...berie železo, magnezium, vápnik, ešte niečo na kŕčové žily a neviem sa poriadne nejasť len ovocie a zeleninu, raňajky, polievku a je mi na vracanie, malá stále kope a je mi ťažko, v noci už neviem spať, stále som unavená.....a začala som chudnúť, takže už sa teším na prehliadku, lebo som nervózna, a v živote som nemala kyselinu a teraz asi 3 dni, brrr
ja tiez jem tak tri krat do dna a moc som ani nepribrala a ze to neni take hrozne mi hovorila doktorka ze babatko si berie vzdy to co potrebuje 🙂 neni to pravda ze musime jest za dvoch jes sama za seba a babatko si zoberie ziviny a vsetko co len chce 🙂 mi povedala ze aj dietu mozem drzat ked chcem 🙂

je to normalne...dietatko uz je velke, a tlaci na vnutorne organy, hlavne na zaludok... cize nepocitujes hlad ako kedysi... a ked uz aj nieco zjes, tak je toho menej, ako kedysi, pretoze opat tlak na zaludok... zlepsi sa to, ked sa dietatko posunie nízsie do porodnych ciest...