Sú poslíčkovia znakom, že sa ide rodiť?
Sú poslicky znakom, ze sa ide rodiť?
@lenuska9999 áno to som aj myslela, najprv to žena berie ako posličkov potom už zistí že sú to kontrakcie ked sa to opakuje a skracuje interval 🙂
@vasjar ja som mala v noci kazdych 5 minut bolesti a boli to stale este falosne kontrakcie (poslickovia). Takto to islo 3 dni, pocas ktorych nas 2x otocili v nemocnici, ze este to nie su prave kontrakcie, ze mam pockat, kym bude bolest vystrelovat az do stehien. Az ked prisli takto intenzivne bolesti, boli to tie prave kontrakcie, pri ktorych sa krcok zacal otvarat a zacal sa porod. A Dokonca anesteziologicka mi hovorila, ze ona mala takychto intenzivnych poslickov cely tyzden pred porodom. Takze poslickovia aj pravidelni este nemusia znamenat, ze sa coskoro zacne porod.
Poslickovia nie, až kontrakcie. Odlisis ich pomocou teplej sprchy a kľudu. Pokiaľ prestanú poslickovia, pokiaľ sa zintenzívnia kontrakcie.
Poslickovia su poslickovia..pripravuje sa telo/maternica... Kontrakcie..pravidelne a caste..
Uz 13tt mam poslickov 😆 denne aj každé 3 minúty a zatiaľ nič 😆

@vasjar ak sú v pravidelných intervaloch a intervaly sa skracujú ako napr. máš posličky každých 10 minút, potom každých 8 minút, každých 5 minút..tak vtedy áno