icon

Tečie mi plodová voda?

llnzz
3. okt 2022

Zdravím, som 37+6 tt. A tečie zo mňa ružová tekutina nie silno iba na servitke. Je dovod na paniku alebo mam ešte čakať?

veronika3110
3. okt 2022

@llnzz ked tak, daj si čistú neparfumovanú vložku a v nemocnici ti povedia, či je to voda... ak si myslíš, že je to ono, radšej chod, lepšie ako stresovať...
ja som tak raz šla a povedali mi, že to voda nie je a že ked začne odtekať, tak odteká stále, aj ked v menšom množstve, ale že je to už proste vkuse

llnzz
autor
3. okt 2022

@veronika3110 praveže to nieje v kuse našala som si iba na servitke a trošičku na vloke ďalší krat keď som bola na wc tak už nie. Preto sa pýtam či treba utekať lekárovi. Malinký sa mi hýbe a bolesti necítim tak neviem.

nikpa
3. okt 2022

@llnzz určite treba zájsť na gyn. príjem. Tak ako píše vyššie, s použitou vložkou. Nalejú tam roztok a za pár sekúnd vieš či je to plodová voda. Ak aj nie, nič ružové by z teba teraz tiect nemalo.

nikpa
3. okt 2022

@llnzz daj si vložku na niekoľko hodín a s tou tam chod. Plodová voda ti môže odtekať postupne, nie stále a nemusíš to ani cítiť.

veronika3110
3. okt 2022

@llnzz môže to byť možno aj hlienová zátka... veď pre istotu skús si dať tú čistú neparfumovanú vložku, nechaj tak a uvidíš...
ja som tiež rozmýšľala ísť, neísť, ale radšej som šla aj ked zbytočne... radšej tak, akoby si mala nad tým vkuse rozmýšľať či sa niečo deje, či nie... ved ten test ti urobia raz dva, prípadne skontrolujú pásy, ultrazvuk a pošlú ťa domov a aspoň budeš v kľude 🙂

llnzz
autor
3. okt 2022

Dobre ďakujem tak počkám ešte chvilu a pojdem.

jjanulienka
3. okt 2022

Radšej chod 😉ja som to pri druhom tehu stále odkladala a rodila som skoro v aute 😅🤦‍♀️

siska53
3. okt 2022

@llnzz chod na pohotovost.

mamkalentedkova
3. okt 2022

Najlepšie bude dať skontrolovať vložku .Mne odteká voda pri najmladšej,ale teda som cítila ,že to tečie 😁.Odtekala po trošku a bola taká jemne ruzovkasta .Tiež som to zažila prvýkrát ,aj keď to bolo moje tretie dieťatko.Radsej som šla a už som tam zostala ☺️

llnzz
autor
3. okt 2022

Aj som bola na antolskej ale strach a hrúza od 12 ma vyšetrili o pol 4 poobede… čo si ma pinkali z jednych dverí do druhých zaťažko im bolo ma vyšetriť nakoniec všetkým skončili ordinačné hodiny a ja som skončila na urgente odtial ma našťastie poslali na porodnické oddelenie kde ma vyšetrili hneď a vyšlo všetko v poriadku našťastie žiadny únik plodovej vody. A jediná záchrana celej Antolskej je že pani doktorka a sestrička na porodnom boli mimoriadne milé a ukludnili ma.

mamkalentedkova
4. okt 2022

@llnzz no to je teda fakt systém 🤦🏽‍♀️ niečo strašné .Ale teda aspoň vieš ,že je drobec v poriadku a všetko je ako má byť a to je na nezaplatenie .Tak si ešte užívaj tehu.Už to tak či tak každú chvíľu príde ,tak nech to hlavne všetko dobré dopadne 🍀❤️

veronika3110
4. okt 2022

@llnzz a kam si išla? Na aké oddelenie? Ja som hneď šla na pôrodnícke, že mám taký pocit že ide o vodu a hneď ma riešili…

llnzz
autor
4. okt 2022

@mamkalentedkova ďakujem❤️
@veronika3110 Ja som šla na gynekologycko-pôrodnicke a tam ma všetci posielali od dveri do dveri naozaj mi nikto nepovedal že mam isť rovno na pôrodné. Až dole na urgente teda.