icon

Tehotenské pásy v 37. týždni

9. máj 2022

Ahojte prosím poraďte kto sa tomu rozumie dnes som bola na vyšetrení pásov ale vôbec tomu nerozumiem ako musia byť kontrakcie veľké koľko mi chýba aby som išla rodiť.Som v 37.tyzdni a pýtala sa ma sestrička či mám bolesti tak som povedala že mávam ale nie stále.

Tehotenské pásy v 37. týždni
evica17
9. máj 2022

Tak to neni dakedy ani tak o tom co je na pasoch. Ja som.bola v nemocke a robili mi oxytocinovy zatazovy test a ze na tri kontrakcie. A ja som cakala take silne a to som nic necitilia a pristroj zaznamenal.
A ked budes rodit to budes citit. Ak ta poslali.domov, zrejme to nic nebude, asi.mas len tie stahy, co sa maternica pripravuje na porod ale porod to este nie je

karolin99
9. máj 2022

Ahoj ja som mala takto deň pred pôrodom tie spodné stúpajú veľmi vysoko v niakych intervaloch

werony_n
9. máj 2022

Ten spodný graf ti ukazuje kontrakcie, zatiaľ máš tam malé kopce, čiže nevyzerá to na kontrakcie, to by museli byť veľké kopce. Ale nič sa neboj to budeš hneď cítiť. Veľa šťastia prajem 😊

veronika946
9. máj 2022

Kolko ti chyba?? No tolko ze ked budes mat riadne kontrakcie tak ti spodna krivka bude strielat az po vrch 😄 toto su obcasne tonizacie co absolutne nic neznamenaju, okrem tvrdnutia bruska, co je normalne… podla pasov fakt nezistis, ci budes rodit zajtra alebo o tyzden

petamich
9. máj 2022

podla toho grafu nemas kontrakcie 🙂 inak ja uz som zacala rodit a stale mi pasy kontrakcie nenamerali, takze by som to nejako neriesila a podla pasov sa to velmi urcit neda, kedy to bude 😃 drzim paste!

autor
9. máj 2022
autor
9. máj 2022

@karolin99 ešte aj toto mi robili prvé potom az ten druhý obrázok

karolin99
9. máj 2022

Hej. Ale ajtak sa z tohoto moc nedá vypocitat kedy budeš rodit 🙂 keďže napríklad zajtra mozu ukazovať už inak a ako spomínali uz baby hore tak keď ro budú kontrakcie budú skapat úplne hore 🙂

nikapuggioni
12. máj 2022

Môj graf keď som bola v 38 tyzdni. Mala som kontrakcie ktoré som ja necítila 😅 rodila som spontánne 40+1
Je normálne ze žena v tomto týždni ma kontrakcie tzv posličkovia keďže telo sa pripravuje na pôrod. Takže s pásov sa nedá vedieť kedy žena porodí. Teda až v tedy keď sú kontrakcie pravidelne a stupňujuce

autor
13. máj 2022

@nikapuggioni a to prečo keď ste mali taký graf pásy veľké kopce ste tam neskoro porodili?

nikapuggioni
13. máj 2022

Mohlo to byť s toho že mi pásy robili o 13 hod. A v nemocnici som bola od pol 8 rána. Čakala som na vyšetrenie ohľadom streptokoka. Pol dna som tam sedela prechádzala sa. Po pár hod som cítila dosť tvrdnutie bruška bez bolesti a malička dosť kopala. Takže pripisujem tie kontrakcie práve tomu ze som dlho bola na nohách 🤷‍♀️ i keď po tých pasoch mi kázal chodiť na pásy každý 2 deň až do pôrodu